Wpis z mikrobloga

@Gimbazjon303: @lexx23: a w ogóle to jak ci geniusze tłumaczą loty między Azją a USA? Jakieś ponadnarodowe spiski pilotów, kontrolerów ruchu lotniczego, obsługi lotniskowej, służb medycznych usypiających nieświadomych pasażerów itd? :)
  • Odpowiedz
@enron: A na tym filmiku co lexx23 wstawił nie jest tam taka płaska ziemia? wiec oni myślą ze koniec swiata jest na Antarktyce. a biegun północny jest na środku tej ziemi. wiec loty USA-Azja odbywają się tak samo jak USA-Europa
  • Odpowiedz
już wiele razy nasa pokazywala zakrzywienie nawet felix z redbulla jak skakal nad ameryką pokazywali tak zakrzywioną ziemie przy 30 km ze ja #!$%@?. Szkoda ze ludzie tez puszczaja balony meteorologiczne z kamerami i nagle sie okazuje ze ziemia jest płaska a dzifki sprzedajne z nasa i redbulla tylko go pro uzyli do pokazywania rzeczywistosci. Jak tak to wierz w taka rzeczywistosc - i zawolaj mnie jak poleco jeszcze raz na ksiezyc.
  • Odpowiedz
@najtos: wyjdz z piwnicy wsiadz w pociag mowie serio, pojedz do gdanska weź tramwaj 13 dojedziesz do Brzeźna idz tam na plaże stań na brzegu i spojrz prosto. Zobaczysz Hel a nawet cały półwysep z plażą jeśli wiekszych fal nie ma. Odleglos gdansk hel 80km z plazy do plaży 30-40km wyjasnij jak to możliwe że widzę drugi brzeg a nawet plażę która jest tak bardzo wąska. Gdzie wasza okrągłość ziemi? Oblicz
  • Odpowiedz
@Tosca303: haha a wiesz co to zanieczyszczenie powietrza? Mgla wilgotnosc itd za chwile mi powiesz ze jak jest mgla na 20 metrow to za mgłą nic nie ma. Beka z debili czyli was
  • Odpowiedz
@lexx23: kretynie, Bornholm leży niecałe 100 km od polskiego wybrzeża. Jest taka strona Dalekie Obserwacje na której masz zdjęcia zrobione z odległości nawet powyżej 200 kilometrów, nawet powyżej 250 kilometrów. Tylko to chodzi o góry, które wystają ponad widnokrąg. I skończ #!$%@?ć że zanieczyszczenie powietrza jest zawsze, bo nie jest - warunki są zmienne. Na morzu natomiast dostatecznie długo obserwując przez lunetę statek odpływający od brzegu zobaczysz że znika on za
  • Odpowiedz