Aktywne Wpisy
krucjan +18
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Ciekawe czy ma BT i wifi
miałabym przewagę przez kilka rund bo potrafię jebnąć krążkiem że prawie wylatuje z plaformy ale brat by i tak wygrał fuksem na końcu
następnie wrócilibyśmy z rodziną do wynajętego domku/pokoju w pensjonacie i rozwiesili ręczniki na balkonie otrzepując je z piachu, mama by narzekała ile tego piachu na pewno a tata by przeglądał zdjęcia na aparacie śmiejąc się że jesteśmy na wakacjach i mama powinna wziąć wolne od złego humoru xd
w tym momencie mogłoby nawet padać - nie zdenerwowałoby mnie to ani trochę, bo wtedy jest najlepszy klimat na grę w karty albo kości przy stole
a wieczorem byśmy wyszli się przejść po mieście z bluzami w rękach na wypadek gdyby było chłodniej
i następnego dnia na plażę popływać
bardzo lubię jeździć nad morze
#gownowpis
@pawel_je: no jestem, nie ukrywam xd
to prawda że można jechać w każdej chwili, ale chciałabym żeby to był taki w pełni samodzielny wyjazd, wszystkie pieniądze uzbierane i tak dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) w Pafos zahaczyliśmy bodajże o Skały Afrodyty
https://m.youtube.com/watch?v=pcJU8BwK2YU
inaczej się nie dało. i już nawet nie chodzi o to że te latające gnoje wysysają krew, ale jak sie wkłuwały to tak jakby igłą ktoś
Było i nie wróci więcej...
@Turqi: