Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +121
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
kukold +155
Od paru miesięcy próbuję bezskutecznie sprzedać mieszkanie... Próbowałem bezpośrednio, przez agencje. Wrzucałem ogłoszenia na portale, słupy w okolicy i grupy fb. Moim zdaniem mamy do czynienia z potężnym załamaniem na rynku tylko nikt o tym głośno nie mówi. Nie wiem co będzie dalej bo mam jeszcze kredyt do spłacenia na inne.
Gdyby ktoś tutaj był chętny to mam apartament 24 m2 w wysokim standardzie Ikea, okolice Hrubieszowa. Cena 650 000 ale z
Gdyby ktoś tutaj był chętny to mam apartament 24 m2 w wysokim standardzie Ikea, okolice Hrubieszowa. Cena 650 000 ale z
#pytanie #ankieta #gry
Czy ściągasz pirackie gry?
ja np. kiedyś piraciłem mocno, ale to były czasy sprzed torrentów ba! kupowałem cdki na giełdzie we Wrocławiu, nawet kupowałem na allegro piraty xD i... kupowałem gry nawet wtedy kiedy nie było ustawy antypirackiej :D
1 Gry są stosunkowo tanie, nie wszystkie ale większość, poza tym, co jakiś czas są promocje czy oferty.
2 Nie jestem cebulakiem i nie żałuje sobie na grę - gry, bo równie dobrze kasę trzeba wydać na wszystko, czy to jedzenie, opłaty - rachunki, jedzenie, i w
Rok temu stwierdziłem że koniec, kupiłem Spintires bo fajna gra, zanim dobrze pobrałem wychodzi na jaw że dev nie dostaje pieniędzy od wydawcy, pacze przestają wychodzić i podkładane są bugi w kodzie (oficjalnie to były
A chwila, jednak czasem pirace zeby sprawdzić czy dana gra ruszy na moim core 2 quad :p
#pytanie #ankieta #gry
pirace wszystko od zawsze. jedynie teraz nie mam zapalu do grania bo gram w życie więc na
Sam kiedyś piraciłem. Teraz wolę grę kupić aby docenić twórcę gry, jest multi, aktualizacje itd.
Jednak ostatnią grę kupiłem rok temu bo ciągle gram w jedno darmowe MMO alb stare gry single które ma m od dawna: gothic, kotor,