Aktywne Wpisy

WielkiNos +222
Jakaś baba zorganizowała wyjazd dla singli na wspólną imprezę integracyjną za 2,5k na weekend. Przybyło tylko 3 facetów. Oburzone kobiety pytają co się dzieje z mężczyznami, że nie chcą płacić za poznawanie kobiet.
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
źródło: temp_file7965786545065952647
Pobierz
WielkiNos +51
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #logikaniebieskichpaskow #takasytuacja #sukienkiboners #zalando
#modameska #logikaniebieskichpaskow #takasytuacja #sukienkiboners #zalando
źródło: temp_file2614869795067190939
Pobierz

Tak że mimo sympatii do samego Manjaro, które generalnie bardzo mi się podoba, to jednak jak nie masz ochoty bądź skilla, żeby
Dysk jeden. Dziwne bo ostatnio Windows cofnął mi zegar o godzinę. Trochę cuda bo ani na linuxie ani na XP nie mialem poprawnej godziny. Gdybym przekonał się w stu procentach do linucha to Windows poszedłby z dysku. A tak To z dwojga złego logam na ms i spokojnej
@ralphik: też to miewałem często, trzeba przebudować bazę pacmana z tego co pamiętam i ruszało. z konsoli oczywiście.
@ralphik: to się gdzieś w ustawieniach zmienia.
1. Linux na tej podstawie po starcie łączy się z serwem NTP i pobiera czas UTC, zapisuje go i wyświetla czas lokalny na jego podstawie. Przy wyłączaniu do CMOSu zapisywany jest czas UTC.
2. Windows odczytuje czas z RTC, sprawdza z NTP i ustawia czas lokalny. Przy zamknięciu do CMOSu zapisywany
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\TimeZoneInformation" /v RealTimeIsUniversal /d 1 /t REG_DWORD /fOdpalona w windowsowym CMD jako administrator.
Aktualizacje naprawią komendy z pierwszej odpowiedzi z
Zegar może ustawić małpa, za pomocą kreatora.