Aktywne Wpisy
szyx22 +59
Zostało 10cm i Głuchołazów już nie będzie z nami, nie wytrzyma do zachodu słońca. Idę dorobić popcornu #powodz
dziupla666 +756
kto pamięta zrzutki ubrań dla rodzin powodzian z roku 1997 .. wtedy jak ktoś miał gorszego ciucha w szkole to sie z niego śmiali że ma "z pomocy dla powodzian " xD
#powodz
#powodz
Okazuje sie, ze akcja, ktora miala miejsce w czasie ostatniego odcinka programu "Prawo Głosu" jest w tej chwili tematem numer jeden w Rosji. Ogromna czesc Rosjan broni mnie, pisza do mnie wiadomosci na VK (w tej chwili 800 nieprzeczytanych), sa tez pierwsze reakcje wideoblogerow, politykow, historykow, dziennikarzy...
Jedna z nich: http://gordonua.com/news/worldnews/ponasenkov-o-drake-na-rossiyskom-tv-ukraincy-i-polyaki-znayte-chto-zdes-daleko-ne-vse-dumayut-i-vedut-sebya-tak-gadko-160554.html
Jestem naprawde bardzo milo zaskoczony! Chociaz.. w tej chwili Rosja w ramach kary za rosnaca popularnosc moze mnie stad po prostu deportowac.
#maciejczuk #rosja
Komentarz usunięty przez autora
@Sir_grana_padano: trololo, rzuć jakąś propagandą na dokładkę
@tomasz-maciejczuk: Ta skromność. Co, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakos mi to nie pasuje do obrazu Rosji gdzie Putin jest mesjaszem i przywroci ich do swietnosci ZSRR.
Nie wiem nie bylem, taki mam obraz Rosji z polskich mediow.
(opieram sie na tlumaczeniu nagrania z Wprost)
Popularny jak Andriej Arszawin, prawie
Na niebie lata i w wodzie nurkuje
Ładą Kalina Forda prześciguje
Z nim nawet w syfie nam jest bardzo wspaniale
Dlatego kochamy naszego wodza wytrwale
Komentarz usunięty przez autora
@przyprawca: Zgaduję - kwestia najazdów Mongolskich/Tatarskich?
Moje pytanie do
@tomasz-maciejczuk: Też bym się bał.
Sprawdzaj hamulce przed ruszeniem.