Aktywne Wpisy
Świeży wpis Szarpankiego. O ile lubię jego twórczość to pomijając swoje prywatne sympatie i antypatie ciężko nie przyznać, że raczej nie trzyma to się kupy ¯_(ツ)_/¯
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
#pomoc #lightroom #fotografia #informatyka #programowanie #komputery
Mirki pomocy bo już mnie #!$%@? strzela.Moja małżonka jest fotografem i wszystkie zdjęcia obrabia/przetrzymuje na wspólnym komputerze, sytuacja wygląda tak że zdjęcia przetrzymuje na dysku D czyli spoko ale ciągle zapełnia się dysk C jakimś gównem.Co włączy lightroom lub Photoshopa to z 10 g wolnego na dysku robi się 5 i tak w kółko.
Mirki pomocy bo już mnie #!$%@? strzela.Moja małżonka jest fotografem i wszystkie zdjęcia obrabia/przetrzymuje na wspólnym komputerze, sytuacja wygląda tak że zdjęcia przetrzymuje na dysku D czyli spoko ale ciągle zapełnia się dysk C jakimś gównem.Co włączy lightroom lub Photoshopa to z 10 g wolnego na dysku robi się 5 i tak w kółko.
#f1
Jako ciekawostka TC bardzo jara się tego typu rzeczami: szybkie auta, samoloty, dziewczyny... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ponoć długo się przygotowywał do tej akcji i po części sam ją sfinansował. Co do wyniku - Tom kręcił niezłe czasy i sam DC był pod wrażeniem, ale to pewnie już taka PR-owa gadka.
Ogólnie jedna z lepszych akcji promocyjnych Red Bulla...
Bardzo podobał mi się jeszcze Rush, ale to bardziej ze względu na dialogi i przedstawienie świata wyścigów od środka.
@kvvach:
... ten nie żyje (✌ ゚ ∀ ゚)☞