Wpis z mikrobloga

#bitcoin #kryptowaluty

Pytanie do Bitexperta czyli @pawlo74 odnośnie #etc. Kupować już, czy jeszcze czekać na dno?
Pytam, bo zdajesz się być prawdziwym ekspertem od inwestowania w ETC.
Z tego, co pamiętam wytrwale kupujesz "dno" gdzieś od ceny 0.003 czyli ponad 250% drożej. Jesteśmy jakieś -60% od kiedy ogłaszasz dno. Czyli rozumiem, że STOPLOSSy masz dość dobrze rozkminione?( ͡º ͜ʖ͡º)
Możesz być tak uprzejmy i podać aktualne SL dla #etc no i daj znać, czy już kupować czy czekać poniżej 0.0011?

Barry Sillbert sprzeda jak ETC będzie droższe od ETH. Kiedy to będzie i czy w tym universum?

Chcę kupić ale bardzo proszę o te stoplossiki i to takie tight ale z poprawką na małe fake wyjścia, bo nie chcę być bagholderem ETC jak szanowny kolega, widać było dziś jak to bardzo na nerwy szkodzi.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Z góry dzięki za pomoc i obiecuję ładnego tipa na piwko, czy to w #eth, czy #etc, czy #btc czy w czym kolega woli (mogą być tokeny na #eth jak #golem czy #singularis i inne).

Pozdrowienia.
Wymazywanie - #bitcoin #kryptowaluty

Pytanie do Bitexperta czyli @pawlo74 odnośnie...

źródło: comment_A24sZ9xmp0HEa1EfGdPDtzmj2YjfbEFI.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie snikers ja tylko inwestuję w naukę i wspieram tych, ludzi którzy warci są wsparcia w przeciwieństwie do tego co ty robisz. Wspierasz cenzorów i narybek bankowości nowej generacji. Ja nie jestem handlarzem tylko inwestorem. Przy inwestycji w naukę nie spodziewasz się zysków natychmiastowych, jeżeli w ogóle. Moja inwestycja jest inwestycją długo terminową, która ma się dobrze, zespół spisuje się coraz lepiej ostatnio pracowali nad polityką monetarną

@Wymazywanie: Teraz wtapianie
  • Odpowiedz
Nie no na ETC dało radę sporo zarobić. :) Zarobiłem kilka BTC, raz się władowałem w za wczesny zakup i kilka dni było bagholdingu, ale potem ładnie odbiło. Problem z ETC jest taki, że pokonało wszelkie supporty i nie dobija dalej znacząco, jedyny support jaki został to coś koło 70 czy 80k, ATL. Od okolic 200-250k ETC wyglądał jako potencjalny kandydat do odbicia, ale nie wypalił i nie ustabilizowało się żadne double
  • Odpowiedz
@S_Rybka: Głąbku, jesteś tak żałosny, że można się jedynie śmiać. Siedzisz tu 24h na dobę - widać, ze nie masz rodziny, dziewczyny i zero normalnych zainteresować. Pleciesz piąte przez dziesiąte i kłócisz się o rzeczy na które nikt nie zwraca uwaga, bo każdy wie, że to co tu mamy to tylko internety;) Znajdź jakiś cel w życiu, przestań się kisić bezproduktywnie przed monitore i zacznij coś robić - przynajmniej zarabiać
  • Odpowiedz