Aktywne Wpisy

Volantie +8
Smutne to troche. Oczywiscie na podstawie jednego posta i komentarza nie mozna nic tak naprawde wywnioskować.
Ale pamietam jak na tagu #programowanie debile pisali, że lepiej być stolarzem, robić w drewnie bo tam mają zamówień na następne 100 lat.
No a jak widać, mniej mieszkan ludzie kupuja, koszta zycia rosną, to i ludzie rezygnują z jakichś uslug itp
#meble #nieruchomosci #programista15k #pracait
Ale pamietam jak na tagu #programowanie debile pisali, że lepiej być stolarzem, robić w drewnie bo tam mają zamówień na następne 100 lat.
No a jak widać, mniej mieszkan ludzie kupuja, koszta zycia rosną, to i ludzie rezygnują z jakichś uslug itp
#meble #nieruchomosci #programista15k #pracait
źródło: temp_file3104814482735643308
Pobierz
Witam wszystkich serdecznie w tę niedzielną noc.
źródło: temp_file4646399518202169316
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
screenshot zrobiony i z chęcią się z Tobą spotkam, akurat obok mojej pracy jest komisariat policji. Może wtedy coś do Ciebie dotrze?
zaraz moderator i tak to usunie. a
Komentarz usunięty przez autora
Art. 216
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności
Mam ciężki czas, i w przypływie złości całkowicie niepotrzebnie i bezpodstawnie Cię obraziłem - przepraszam.
Wsuwam konto i nie będę rejestrował nowego, aby przypadkiem kogoś znowu nie obrazić.
źródło: comment_eXhMgJmdzw9tAHaI3x3amt4y0IBZcVh4.jpg
Pobierzźródło: comment_FnnKx4LAsWGNrTsIz0U9pyHVfIbnIQ51.jpg
Pobierzźródło: comment_85EmiWAxEFbGVzNVSTiPQEZw6yJlpyvf.jpg
Pobierzźródło: comment_PTwJiVryXP5PA9PFv1U79GmudzoFSq50.jpg
Pobierz