Mam pytanie, może głupie, może mądre - nie wiem. Jak sracie to odkręcacie wodę czy coś żeby nie było słychać w drugim pokoju potwora z groty nestle? Pytanie kieruje zarówno do różowych jak i niebieskich.
@wysprzeglik: Papier przed to najważniejsza czynność. Następnie bez krępacji można sadzić brązem w porcelanę, gorzej kiedy mamy sraczkę, wtedy protipem jest odkręcenie wody co polecam robić kiedy mamy gości.
@wysprzeglik: Jak jestem w gościach i mam srake to jak wiem, że będzie laser z efektem dźwiękowym to nacisnę spłuczkę. A tak to nie, czasami jakieś "plum" słychać ale to norma. A w domu to konkret, nie pieszczę się. Sram na maksa i pojękuje jak kloc jest wielkości fiuta.
@Piguua: no ja wiem tylko że potem jak wychodzisz po spuszczeniu balastu to jak patrzysz w oczy drugiej osobie? Nie czujesz się dziwnie że ona wie że ktoś, kogo całuje na dobranoc, robi mu kanapki i pizze czy prasuje ubrania, właśnie wydobył z nory świstaka pół kilogramowego węgorza? :/
@wysprzeglik: To chyba normalne, że srasz i sikasz XD. Wypadałoby jeszcze umyć ręce po sraniu ( ͡°͜ʖ͡°) Wtedy możesz patrzeć w oczy drugiej osobie bez problemu, nawet można rękę podać XD
@wysprzeglik: Dla ludzi wrażliwych toaletowo głośne stolce to fala dodatkowego wstydu. Trik z odkręcaniem wody już jest za popularny, od razu wiadomo, że ktoś ma potężne wiatry do ukrycia.
ie czujesz się dziwnie że ona wie że ktoś, kogo całuje na dobranoc, robi mu kanapki i pizze czy prasuje ubrania, właśnie wydobył z nory świstaka pół kilogramowego węgorza?
@wysprzeglik: jesli nie zwiazales sie z jakaś idiotką, to raczej wie to i tak :P w podstawowce uczą o takich rzeczach, poza tym raczej się domysla, ze bedac czlowiekiem posiadasz potrzeby fizjologiczne...
#prezydent #usa #polska Czy tylko mi przeszkadzała wczoraj wszechobecna flaga Ukrainy , podczas wizyty Bidena ? Jak na początku serio ich wspierałem to już mam tego powoli dość i ciągle czekam aż Zalenski zacznie usuwać pomniki bandery na Ukrainie
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #kiciochpyta #pytanie
Wołaj #srajzwykopem
Papier przed to najważniejsza czynność. Następnie bez krępacji można sadzić brązem w porcelanę, gorzej kiedy mamy sraczkę, wtedy protipem jest odkręcenie wody co polecam robić kiedy mamy gości.
Wypadałoby jeszcze umyć ręce po sraniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wtedy możesz patrzeć w oczy drugiej osobie bez problemu, nawet można rękę podać XD
@wysprzeglik: jesli nie zwiazales sie z jakaś idiotką, to raczej wie to i tak :P
w podstawowce uczą o takich rzeczach, poza tym raczej się domysla, ze bedac czlowiekiem posiadasz potrzeby fizjologiczne...
a tak poważnie.. Wolnoć Tomku w swoim domku :D