Aktywne Wpisy
fhgd +416
Pabick +5
Mało kto pamięta, że wojna Rosji i Chin z NATO będzie inną wojną niż tym co jest na Ukrainie.
Tam w pierwszej kolejności jedni i drudzy oślepią przeciwnika tak, by ten nie mógł działać satelitami szpiegowskimi itp z kosmosu.
Do tego przestanie działać GPS i inne podobne wynalazki.
Równocześnie zostanie uderzona każda infrastruktura krytyczna transportowo, energetycznie oraz komunikacyjnie.
Jak będzie wojna to będzie grubo.
Do tego Rosja już zapowiedziała że użyje atomówek
Tam w pierwszej kolejności jedni i drudzy oślepią przeciwnika tak, by ten nie mógł działać satelitami szpiegowskimi itp z kosmosu.
Do tego przestanie działać GPS i inne podobne wynalazki.
Równocześnie zostanie uderzona każda infrastruktura krytyczna transportowo, energetycznie oraz komunikacyjnie.
Jak będzie wojna to będzie grubo.
Do tego Rosja już zapowiedziała że użyje atomówek
-Nie
-"liść" i akcja.
i właśnie dlatego w Polsce nigdy nie będzie normalnie ( ‾ʖ̫‾)
Od 23 sekundy fimu
https://youtu.be/O7MwSXF93A0
ja do pijaka za kierownicą wzywałem policje 3 razy, za 3 w końcu przyjechali na czas, złapali i zabrali mu prawko.
@Dusza_Jest_Chaosem: coś mi mówi, że w tej opowiedzianej przez ciebie historii brakuje kilku szczegółów... Ale, rzecz jasna, mogę być w błędzie.
To "w dupie mam tą Policję" i "akcja jakich wiele" jakoś tak zapachniało stylem bycia, który prosi się o kłopoty. Bo takiej akcji jak bójka po "daj 5" jeszcze nie widziałem, spodziewałem się tam jakichś przemilczanych we wpisie bluzgów, obelg albo jakiegoś popchnięcia czy coś.