Wpis z mikrobloga

Z Bitcoin Jezusa do Bitcoin Antychrysta

Roger Ver, the delusional guy that lies more in a single day than Mark Karpeles did in his entire life, is at it again.

A wszystko zaczęło się od pieprzonego XT i Mike Hearna. Nie ma szans, żeby być rebeliantem wewnątrz rebelii, przegrywasz, zostajesz wykopany, odrzucony i w najlepszym wypadku nie nazwany zdrajcą. #btc #bitcoin #kryptowaluty
p.....4 - Z Bitcoin Jezusa do Bitcoin Antychrysta

Roger Ver, the delusional guy th...

źródło: comment_Nv4Lgv6WpLKHfYsSbzQqp3384ofJ1z0M.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
Też nie lubię tego gościa. Kiedyś uważany za Jezusa Bitcoina, a działa tylko na jego niekorzyść już od dłuższego czasu. W moich oczach już dawno stracił swoją wiarygodność.
  • Odpowiedz
@adrix: spotkałem go osobiście, nawet wziąłem autograf wyobraź sobie ale po tym co wyprawia od czasów Mike Hearna straciłem całkowicie szacunek do tego człowieka. Ja myślę, że może on i nie jest złym człowiekiem ale zepsuła go kasa. Jest szacowany na około 500k BTC i tu jest problem. Chce więcej kasy i władzy. Chce narzucać swoją wolę nam wszystkim i teraz jeszcze blokuje SegWit z tym swoim ViaBTC. Furia mnie ogarnia
  • Odpowiedz
@pawlo74:
1. Jest związany z ViaBTC, które wywiera niekorzystne naciski polityczne na BTC.
2. Jeszcze przed startem na lewo i prawo promował zcash jako lepszego bitcoina ...

Te 2 rzeczy wystarczą żeby nie traktować go poważnie. Ewidentnie działa w czyimś interesie, tylko w czyim... bo na pewno nie bitcoina.
  • Odpowiedz