Aktywne Wpisy
Pozytywny_gosc +11
Wykopki już wydały wyrok z całej aferze. Ja nie zamierzam się bawić w sędziego, ale zaskoczył mnie jeden fragment.
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
whoru +3
Pracuje od ponad 3 lat zdalnie z domu i muszę powiedzieć, że mi psycha siada powoli. Boli szczególnie fakt, że nie mam osobnego pokoju na moje domowe biuro. Jak radzicie sobie z pracą zdalną przez tak długi okres?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracazdalna
#programowanie #programista15k #programista25k #pracazdalna
Mireczki - pomocy bo mnie już krew zalewa. Posiadam telefon UMI SUPER, ale poszedł mi w nim dotyk i tutaj zaczyna się karuzela...
18 października wysłałem telefon do dystrybutora CK Mediator, który takich chińskich telefonów wypluł w Polskę tysiące. Po kilku telefonach do nich z zapytaniami co się dzieje - świrowali cały czas, że telefon jest na testach, że to wada mechaniczna i że do wymienienia będzie dotyk (eureka).
Po czym dzisiaj puka do mnie kurier i wręcza mi telefon z powrotem. - Dzwonie do CKM a oni mówią, że nie potrafią naprawić telefonu i dlatego nie będę płacił za wysyłkę i testy wstępne telefonu.
Brawo karwa kawka... - Czy ktoś już może wymieniał ekran w takich podrzędnych markach jak UMI? Miesiąc psu w dupę i zastanawiam się czy da się to odratować.
Pomocy Mireczki.
Tak, na własną rękę, serwisantem nie jestem. Wystarczy trochę zdolności manualnych.
Ja swojego też trzymałem w kieszeni i wyjąłem z pękniętym ekranem.