Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Szykuję się do rozmowy z "koleżanką". Ona oczekuje ode mnie związku. Chciałaby ze mną być. Dotychczas trwalismy jakieś 4 miesiące w takiej sytuacji. Wszystko było grane oprócz seksu choć ona chciała. spacery itp wszystko w stronę związku. Nie chcę jej dłużej męczyć i chce wyłożyć karty na stół i jasno określić że nie mogę jej dać tego czego chce. Jak to ładnie ubrać w słowa. Dlaczego nie chce z nią być? Po prostu nie chcę. Ale ona będzie oczekiwala na pewno odpowiedzi "dlaczego" co powiedzieć?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ktoś mi kiedyś tak powiedział, że jestem, wartościową osoba, ale nie czuje się gotowy na jakikolwiek związek. jesteśmy przyjaciółmi do dziś, on ma żonę, a ja narzeczonego. ;)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ogólnie to nie pękaj, jeśli boisz się, że będzie zadawać pytania to rób tak: zaproś ją na romantyczną kolację, praw jej komplementy, spraw by poczuła się kochana. Gdy będziesz odprowadzał ją do domu to przed jej drzwiami powiedz jej: "muszę Ci coś powiedzieć". Ona pomyśli, że wyznasz jej miłość i będzie czekać, aż ją uszczęśliwisz, a ty wtedy wypal: "weź tą łapę z mojej nogi k---a i w---------j!". Gdy
  • Odpowiedz