Mógłby ktoś napisać jak zainstalować i włączyć "Eclipse for Android Developers" Ściągnąłem, ale wyrzuca błąd i nie uruchamia się ; / Próbowałem wszystkiego, ale nie udało mi się. Mógłby ktoś napisać turtorial xD
@lukaslm: "wyrzuca mi bład". To usuń błąd i spróbuj jeszcze raz. "Próbowałem wszystkiego". Uhm, no to co możemy Ci pomóc, skoro "wszystko" zrobiłeś. Kurde, to jak pójść do mechanika i zostawić mu samochód "NIe działa mi, proszę naprawić" i uciec zanim się zapyta co nie działa. A nie działa Ci pionowa regulacja prawego lusterka..
@lukaslm: Zainstaluj sobie Android Studio. Jest darmowe i o niebo lepsze (bo to intellij tak naprawde). Nawet google wycowalo sie ze wsparcia dla Eclipse (✌゚∀゚)☞
"Eclipse for Android Developers" Ściągnąłem, ale wyrzuca błąd i nie uruchamia się ; / Próbowałem wszystkiego, ale nie udało mi się. Mógłby ktoś napisać turtorial xD
#pomoc #programowanie #nauka #java #corobiezle #informatyka
"Próbowałem wszystkiego". Uhm, no to co możemy Ci pomóc, skoro "wszystko" zrobiłeś.
Kurde, to jak pójść do mechanika i zostawić mu samochód "NIe działa mi, proszę naprawić" i uciec zanim się zapyta co nie działa. A nie działa Ci pionowa regulacja prawego lusterka..
Nawet google wycowalo sie ze wsparcia dla Eclipse (✌ ゚ ∀ ゚)☞