Wpis z mikrobloga

@archerr0: Brałem u nich telefon legitne wszystko i zapakowane fabrycznie właśnie "KATE" wersję brałem ;), ale nie brałem case bo jak wiesz ten telefon jest większy więc nic nie pasuje od zwykłej "KENZO" wersji.
  • Odpowiedz
@kamilm84: robisz to przez PlanetPlus ? Jak nie to polecam sie z reflinkiem i powiem co i jak zeby wyrwac 20% :) a akcesoria pomagam zamawiać prosto z taiwanu, na forum miui robimy liste chetnych :)
  • Odpowiedz
@archerr0: nie ma tylko zlotych, inne kolory ida z 3cim zamowieniem a zbieramy sie na 4. folii nie ma, czesi wykupili i sprzedają mega drogo, szybki testujemy, inne etui typu iPaky - czekam na potwierdzenie dopasowania do wersji Kate, wszystko jest na forum opisane :)
  • Odpowiedz
@archerr0: no to... co poradzę, że się zj3balo. wczoraj dzialalo ;/ 2tyg temu znikly zlote z oferty, teraz widzę, że pozostale też :( Obserwuj ten dzial. Ja ciągle szukam etui, szkielek itp.
  • Odpowiedz
@archerr0: nie brałem bo dają nie pasujące za małe, jeszcze nie ma w sprzedaży chyba pasujących wiadomo elestyczne może się naciągną, ale to każdy sam decyduje
@kamilm84: brałem pocztę, ale i tak wpadłem na VAT, ale telefon jest super, więc nie płaczę ʕʔ
  • Odpowiedz