Wpis z mikrobloga

Powiem wam, że HARNAŚ to najlepsze rzemieślnicze p--o jakie piłem od dawna. Fakt, cena robi swoje (Prawie 2 zł) ale czego się nie robi dla smaku?
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

  • 20
@PiccoloColo: Wiesz co, zależy. Ja często używam go do mięsa bo ma fajny unikalny posmak. Da się wyczuć że jest robione z pasją, a nie na "o-------l".
@barteckzur: VIP fajny tylko czasem jest zgaga, ale to pewnie przez te szlachetne i unikalne składniki.
  • Odpowiedz
@Formidable na mazurach ja wybieram Braniewo 1,79 i całkiem smaczne, a w jednym sklepie u mnie nawet 1,49 i idziesz ze swoją skrzyneczka, bierzesz do pełna, a pani kasjerka się uśmiecha i mówi 30 zł, jak za darmo
  • Odpowiedz
@Formidable: W bukiecie Harnasia ewidentne są nuty cytrusowe, jabłkowe, delikatnie karmelowe. Ja natomiast preferuję bukiety bardziej kawowo-czekoladowe, dlatego wybieram w sklepię Tatrę
  • Odpowiedz