Wpis z mikrobloga

Właśnie zdobyłem 800 kart i dostałem rubinowego Antoine Walkera. Spoko, ale szkoda, że poprzednich 2 graczy to też byli PF, których można mieć z powodzeniem w s5 (Rodman <3 i Oakley), a ponadto jestem o jedną kartę (Jason Richardson emeraldowy) od diamentowego Larry'ego Johnsona. O ile na PG mam Steve'a Francisa, a na SF mogę bez problemu grać Walkerem, tak tyle jakości nie mam na C i SG bo mam tam odpowiednio Edwardsa/Waltona i Kendalla Gilla/Marculinas (xdd). Szkoda, że nie pomyśleli o jakimś naprzemiennym nagradzaniu wysokim i niskim zawodnikiem.
#nba2k17
  • 7
@appylan: ja ledwo co uzbierałem na quentina teraz mam 217 nie wiem skąd masz tyle w kolekcji ( ͡º ͜ʖ͡º) u mnie w teamie jest ogromna ilość sg a mam problem z pf i c nie ma ciekawego centra do kupienia do 100k nic a nic
@appylan: skoro masz tyle kart, masz Moze kartę Kobe 87? Bodajże czerwona? Możesz mi powiedzieć, jak ten Kobas wyglada? Łysy szczypior, jak wygrał SDC?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sjs: jedyny rubin jaki kupilem to Muggsy XD. Moje karty to głównie zawodnicy z current collection, od pewnego czasu chomikuje tanie playbooki, koszulki i inne pierdy, ale jest coraz ciężej.
@sjs: ale teraz jak będzie dobrze z hajsem to się będę czail na skompletowanie 76ers w historycznej kolekcji, current już jest pełna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@appylan: gratuluje ;) ja dopiero dostałem Quentina Richardsona, także daleka droga do tego. A Kobe 99 za 2500 kart pewnie mi sie zdobyć nie uda, liczba przerażająca. Dlatego pytam, jak wyglada ten 87 ;) chociaż Harden w sumie daje rade. Czekam jeszcze na jakiegoś Garnetta 04, lub 08, potwór ;)
@appylan skoro jesteśmy przy temacie zbierania kart to Oakley sprawdzi się na C ? Bo zastanawiam się jak dobrać nagrodę za Historyczną Dominację, dobrych centrów na lekarstwo, obecnie gram Lanier + Edwards i zastanawiam się nad kimś z dwójki Mikan + Big Ben