Wpis z mikrobloga

Dobra, czas wylać trochę żalu i uporządkować fakty odnośnie jednego z mirkowych idoli.

Na wstępie zaznaczę (tak samo jak to było w przypadku Sorka) żebyście pamiętali, że idole nie istnieją, zwłaszcza w Internecie xD

Przechodząc do sedna - chodzi o usera @Polska5Ever, który obecnie dostał bana JEDYNIE na miesiąc za 11 multikont! Oczywiście to już kolejny ban z rzędu, a kontrargumentacja zawsze ta sama "moderacja kłamie". Tylko po c--j mieliby to robić (znowu szkalują narodowców)?

Kim jest @Polska5Ever? Kibol Ruchu Chorzów, koksuje na siłce, konserwa, uważa się za boga w kategorii diet oraz bukmacherki (o tym za chwilę), a jego ulubionym zajęciem jest dodawanie niezwykle "wartościowego" kontentu na #nocnazmiana oraz spamowanie Mirko

http://www.wykop.pl/wpis/12668225/pozdrawiam-spamera-polska4ever-moderacjacontent/

http://www.wykop.pl/wpis/12567437/rozumiem-ze-bylo-zabawnie-ale-n---------c-z-60-wpi/

Zaczynając od początków "kariery" tego usera - jego poprzedni nick to @Polska4Ever.
Swego czasu był bogiem mirków spod tagu #bukmacherka. Jak to większość "ekspertów" z tej dziedziny, po pewnym czasie zaczął twierdzić że ma fixy, pewniaki 100%.

Co tam się nie działo jak parę meczów weszło, setki plusów, zakładanie super tajnych, prywatnych grup na FB, wszystko oczywiście skończyło się chyba gównoburzą i usunięciem konta przez @Polska4Ever.

Obecnie zajmuje się tym, czym połowa przygłupów na siłce, którzy nie potrafią ogarnąć sobie pracy i życia poza siłką (i mirko w tym przypadku) nie widzą - doradzaniem odnośnie treningów i diety online. Znam ten przypadek. Jeden z moich znajomych, również niezbyt rozgarnięty, zajmuje się tym na co dzień. Żadnej fachowej wiedzy, jedynie testy na własnym organizmie. Ale wiadomo, każdy zobaczy koksa na focie i już myśli "wow, ten to musi być dopiero ekspert od diety".

Po co ten cały ból d--y? Po prostu denerwuje mnie takie dyletanctwo, kłamstwa i zaśmiecanie wykopu spamem i całym tym syfem produkowanym przez @Polska5Ever

Dobra, czas kończyć, bo mi d--a pęknie. Taguję odpowiednio:
#boldupy #mirkosiriusbiznes #moderacja #wykop #afera
4.....i - Dobra, czas wylać trochę żalu i uporządkować fakty odnośnie jednego z mirko...

źródło: comment_MzsrtpdojCOms17PSpvtsmfEgEYiIYzi.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gorush:
xD

Przecież Ci wyżej napisałem. Co tu wyjaśniać? Miał multikonta, na c--j mu one to nie wiem, bo nie rozumiem (i Ty chyba też z tego co napisałeś), ale miał. A jeśli uważa, że było inaczej to ma kontakt i może tam napisać coś sensownego, a nie

ODBANUJCIE
  • Odpowiedz
hehe - mam go na czarnej, za pitolenie głupot na nocnej - widzę że chyba chciał poszerzyć zasięg.
11 multikont - no w real'u musi być królem zycia, skoro miał na to czas - takis kibolosebolosamiecalfa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@4kroki:

Obecnie zajmuje się tym, czym połowa przygłupów na siłce, którzy nie potrafią ogarnąć sobie pracy i życia poza siłką (i mirko w tym przypadku) nie widzą - doradzaniem odnośnie treningów i diety online. Znam ten przypadek. Jeden z moich znajomych, również niezbyt rozgarnięty, zajmuje się tym na co dzień. Żadnej fachowej wiedzy, jedynie testy na własnym organizmie. Ale wiadomo, każdy zobaczy koksa na focie i już myśli "wow, ten
  • Odpowiedz
@4kroki od zawsze gardze typem. Zwykły Pastus i kiboli który dot ego sra contentem na nocnej. Już dawno a czarnej mnie ma bo jak ktoś może mieć negatywne zdanie o panu deblu XD
  • Odpowiedz
@4kroki: te multi to jakis fejk. Zobaczcie sobie te konta. Jedne banowane za spam, inne za inne g---o, ogólnie nic się kupy nie trzyma. Moderacja banuje użytkownikow których nie lubi, czy to ma być idea serwisu? Ciebie też nie lubię, mam zgłosić każdy twój post by cie w końcu d------i? Nie, czarnolisto i do przodu.
  • Odpowiedz
@4kroki: jakby jego kumaci kumple po szalu widzieli na jakim portalu przesiaduje i udziela się(szczególnie na tematy kibicowskie) gdzie wyzywa się kiboli od zwierząt, gdzie roi się od tęczowych avatarow,to by dostał wychowawczego liścia :) Tak poza tym to on mi się tylko kojarzy z p----------m głupot i p----------m na temat diet. Ogólnie w tym temacie nie siedzę, ale z tego co mi w oczy wpadło to tylko w kółko
  • Odpowiedz
@4kroki: juz mu kiedys cisnalem po tych jego wielce profesjonalnych dietach i milionach zadowolonych mirkow. Moze po to te multi, zeby zadowoleni z jego pseudo diet i rad sie znalezli. Ciekawe kto w to wierzy, w tego calego polske69ever. Sila kamdza po roku trenowania, atencja fojera, a do tego elokwencja filozofujacejcalki. No raczej nie xDDDDDDDDDDD

A ja twierdze ze to typ ktory przeczytal atlas cwiczen KFD i pare watkow na
  • Odpowiedz
@ZIELONECZKA_WSCIEKLA: doktorat--->praca na uczelni--->1450 zlotych netto na reke miesiecznie--->rozumiem potrzebe kantowania ludzi przez internet i potrzebe budowania wirtualnego autorytetu, by zebrac pieniadze od nieswiadomych i naiwnych ludzi, dzieki za link.
  • Odpowiedz
@4kroki: przecież celem tego usera jest rozkręcenie gównoburzy milenium.
Pospamował na nocnej, wrzuca treści które ewidentnie testują jak daleko jest granica moderacji, a jak dostanie bana, to puszcza przez mirków "grypsy ze sztumu" jak to moderacja kłamie, na końcu podając mail "moderacja to (...)". No darujmy sobie te szopki... To jest żałosne po prostu.
  • Odpowiedz