Wpis z mikrobloga

@quarox Festiny za 300zł chyba nie kupisz. Poszukaj czegoś z Casio lub z Lorusa- mają bardzo ładne i klasyczne zegarki. Jedno jest pewne- unikaj Timexa.
@quarox Pracowałem dłuższy czas w salonie z zegarkami. Timexy wracały na potęgę na reklamacje.
Podpowiem Ci jeszcze, że jeżeli to nie ma być jakiś bardzo klasyczny zegarek, to może coś z Fossila się znajdzie.
@wahwah @quarox jeśli to ma być klasyczny zegarek to i w Timexie nie ma co się zepsuć. Padają w nich głównie indiglo lub komplikacje typu kompas czy termometr. W klasycznym zegarku tego nie uswiadczysz. Fossil to taka troche gownomarka - od biedy może być. Casio, Lorus, Festina czy nawet budżetowe Q&Q to dobry wybór.
@quarox
@arusm

w Timexie nie ma co się zepsuć. Padają w nich głównie indiglo lub komplikacje typu kompas czy termometr.

Ciekawe, bo często mieliśmy reklamacje mechanizmów- i nie chodziło o zmianę beterii

nawet budżetowe Q&Q to dobry wybór.

Co Ty mówisz, człowieku...
@arusm Przepraszam- biję się w pierś. Popiermyliło mi się z zegarkami Perfect ( ͡° ʖ̯ ͡°) Niestety, człowiek nie jest nieomylny. Łap plusa ode mnie.