Aktywne Wpisy
Canova +86
zona ministra w wojsku
- paznokcie
-makijaż
-fotki foteczki
tymczasem każdy szary obywatel tego kraju by #!$%@?ł na szczocie przed capstrzykiem xD
#wojsko #polska #polityka #bekaztegokraju #pis
- paznokcie
-makijaż
-fotki foteczki
tymczasem każdy szary obywatel tego kraju by #!$%@?ł na szczocie przed capstrzykiem xD
#wojsko #polska #polityka #bekaztegokraju #pis
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna W jakim wieku wiedzieliście i mieliście świadomość, że to już over i będziecie sami do końca życia? Ja mam 27 lat obecnie i w sumie przez moje zaburzenia, lęki i brak social skilla wiem że raczej mało prawdopodobne że znajdę chociaż jednego przyjaciela a o związku już nie wspomnę
Tour de Zamki vol.2
W zeszłym roku podczas podobnej wycieczki z @wspodnicynamtb @kiwacz @Ryhol złamałem rekę i przejechałem tak ponad 20 km. W tym roku na szczęście bez podobnych przygód.
Wybraliśmy się z @metaxy @bynon, @pe__pe , @Sanremu i @DerMirker zwiedzić trochę śląska. Głównym celem był zamek Ogrodzieniec w Podzamczu. Po drodze Wolbrom – miasto które jest bardziej papieżowe niż same Wadowice. Następnie ruiny zamku w Smoleniu, gdzie wynieśliśmy rowery po schodach – no ale czego się nie robi dla zdjęcia. Pałac w Pilicy z ogromnym ogrodem i fontanną z sowami. Na 85 km osiągnęliśmy nasz główny cel.
Trasę wyznaczaliśmy na Stravie, która zadbała o to aby nie było zbyt łatwo i przyjemnie i poprowadziła nas czerwonym pieszym szlakiem przez las między Górami Bydlińskimi a Załężem. Trasa na MTB i na pewno nie na #szosa z gładkimi oponami. @bynon i @pe_pe zaliczyli kilka gleb na liściach. Zaczęło się robić późno więc po dojeździe do Olkusza wskoczyliśmy na DW94 i szybko wróciliśmy do Krakowa. Cała droga w dymie z okolicznych domów i ogrodów, gdzie ludzie palili liście.
W Krakowie szybki McD i do domku już po ciemku.
W planach mieliśmy jeszcze Pustynię Błędowską i Ojcowki Park Narodowy, ale niestety brakło czasu.
Pewnie ostatnia taka długa wycieczka w tym sezonie.
https://www.strava.com/activities/766726224
#rower #rowerowykrakow
Statystyki:
Dystans: 166 km
Czas: ◷06:34:11
Średnie tempo: 2:22 min/km
Średnia prędkość: 25,23 km/h
Kalorie: 7928 kcal
W tym tygodniu to już 368km!
#rowerowyrownik #ruszkrakow #100km
Ale to nie Śląsk, to ciągle Małopolska, tylko że w województwie śląskim. Wiem, że się czepiam :)
A sama trasa fajna, też jechałem w tym roku przez Jurę, ale latem.