Wpis z mikrobloga

@Nordycki_Huskarl: Nie powinno się nic stać, jedynie wyskoczy komunikat, że nieobsługiwany sygnał. Jak się spali, to przynajmniej będziesz mógł w końcu kupić 120Hz+ monitor :P Ale nie spodziewaj się nie wiadomo ile więcej Hzów. Na moim LG W2220P udało się przy 1680x1050 na 67Hz a przy 1440x900 na 76Hz max. Nie wiem, czy jest to w ogóle warte zachodu. Na pewno nie jest to efekt "wow", jaki już jest przy 120Hz
@Nordycki_Huskarl: OC zawsze jest ryzykowne i nikt Ci nigdy nie zagwarantuje, że nic się nie może stać złego. Jednak przy wykonywaniu tego z głową nie powinno się nic stać. Podnoś Hze o 1 aż dojdziesz do momentu, kiedy będzie czarny ekran z ew. błędem - wyżej nie ustawiaj, ustaw ostatnią sprawną wartość.
@Brunkzor: Stanąłem przy 74Hz i przetestowałem w paru grach: Raise Of The Tomb Raider, Betrayer, Alien Isolation, The Forest. Może w Tomb Raiderze i Alien Isolation odrobinę różnicę były do zauważenia tak już w Betrayer i The Forest nie były. Generalnie nic specjalnego ale jeszcze w innych tytułach sprawdzę , może w jakimś counter strike go byłoby więcej widać ale nie gram w to. Oczywiście wszystko testowałem przy max ustawieniach 1080p