Wpis z mikrobloga

@Odpaleniec: no dobra, to jak mam grac np. T34-100? jeśli nie oskrzydlać i nie kampić, to do czego się ten czołg nadaje? jest na strzała praktycznie dla każdego na tym BR, ma długą lufę i dobrą celność.
@zweipack kampic- przeciez inaczej sie nie gra czolgami :/ nie wiem skad hejt na kampienie skoro to jedyna taktyka czolgow oprocz rosyjskuich ktore jezdzily na poczatku jak w battlefieldzie i padalo ich 20 na jednego niemca
@zweipack kazdy grajacy lekkimi powinien:

Pojezdzic po mapie i poszukac miejsc gdzie dojedziesz pierwszy i malo kto cie zobaczy

Czasami musisz wyprzedzic wszystkich i pokazac sie wrogowi wtedy zatrzymujesz ofensywe wroga co moze byc strategicznie zajebiste

Zastanow sie w co walic najpierw czy silnik czy wieza - nie marnuj czasu na szukanie ammo po celu

Szybki czolg ma jedna fajna ceche- czekasz az przeciwnik strzeli... wychylasz sie, strzelasz i znow dyla :)
@zweipack: nie wiem, ja kiedyś grałem w lotnicze realistyki a czołgi mnie do #!$%@? doprowadzały i nie wiedziałem o co w ogóle tam chodzi..ale powoli zacząłem ogarniać i teraz pięknie tłukę bez wstydu, raczej jestem w czołówce teamu...trzeba się nie wystawiać i nie lecieć na wariata a fragi same wpadają.i dużo się rozglądać, o!
@PeaceUN: do 3 ery włącznie jest przyjemny balans praktycznie w każdej nacji, ale później gra zaczyna niedomagać. Choć ja nic nie mam przeciw kampieniu, bo sam lubię się ustawić w strategicznym miejscu i szachowac drużynę przeciwną.