Aktywne Wpisy
tiofen +633
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +297
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
Zakres wykonanych prac
- skucie wszystkich płytek i w większości tynków (razem z podłogą)
- przesunięcie wejścia
- nowa wylewka na podłodze
- przerobienie hydrauliki
- elektryka
- nowe tynki
- płytki na podłodze i ścianach
- zabudowa rury
- malowanie
- montaż brodzika, kabiny, wc, itp
- osadzenie ościeżnicy i montaż drzwi
- inne różne niezbędne prace :)
Koszt do tej pory to ok 9000 PLN. Dojdzie jeszcze zakup pralki i elementów wykończeniowych. Jak ktoś się orientuje to nich napisze ile kosztowałaby sama robocizna.
Wołam tych, którzy chcieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więcej zdjęć w komentarzach
#remontujzwykopem #remont #lazienka #bohaterdomu
Zwracaj uwagę na rozmiary / pakowność / głośność w pierwszej kolejności :)
@kolokwialnie: wybrałem też samsunga tylko że pralko-suszarkę więc wyjdzie 3k :(
@kolokwialnie: czemu wybrałeś akurat tą? Czym Ciebie zachwyciła?
@olektrolek: myślę, że warto bo nie miałem tych cebulionów, a wolałem uniknąć kredytu. Przy okazji mam satysfakcję, że zrobiłem to sam.
@piwniczak: w dzisiejszych czasach męskość to są mięśnie
Osobno kupowałem prysznic, kibel, płytki. Klej, grunty, silikony, fugi, listwy itp. itd. w tych 4200.
@Mis__Koralgol: żeby jeszcze było coś wartego uwagi w tv
Tej wielkości łazienkę, za przyzwoleniem właścicieli (klucze do ręki od mieszkania, ew gdy ktos jest z domowników obecny i niema obaw) na gotowo tynk+wylewka+drzwi+bialy montaż+jakies ledy sufit, przerobki +- 2800pln. Kwestia hydrauliki, to kwestia zakresu prac, więc nie wyceniam, bo trudno
Napisałem co było robione :)
Jesli chodzi o płytki to ważniejszy dla mnie był wygląd. Potem jak będzie trzeba pomalować to jest 1 dzień roboty, a można częściej zmieniać kolor/odcień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam będę wykańczał mieszkanie niedługu, specjalnie się na tym nie znam, dopiero bym się uczył na robocie i się zastanawiam czy nie lepiej już znaleźć sobie jakąś pracę dodatkową na ten czas i po prostu kasę