Aktywne Wpisy
robert5502 +436
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Mirellllssse +11
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
Oczywiście dostęp do pamięci podłączonej przez usb, zdalne "zlecanie" pobierania jakichś plików na pamięć, upload zdjęć z telefonu automatyczny, zdalny (poza macierzystą siecią wifi) dostęp do plików czyli taka własna chmurka, oczywiście przydzielanie poszczególnym urządzeniom dostępu do tego dysku.
Jest również opcja wyłączania sieci w określonych godzinach, całej sieci jak i dostępu internetu dla poszczególnych urządzeń.
Przez tydzień fisiowania raz gdzieś na 5s złapał jakąś przymułkę co widac było na wykresie zużycia procesora bo skoczyło do 100%.
Pełne, zdalne zarządzenie routerem poza jego siecią wifi przez aplikację w telefonie.
Sprzęt za 110zł dla mnie po prostu petarda, nie wyobrażam sobie, że można to zrobić lepiej. Jedyny minus jak pisałem to porty 10/100Mbit i USB 2.0 ale router kosztował 30 dolarów! A no i jest 5GHz czyli dual radio :)
#xiaomi #router #internet #komputery #sieci #siecikomputerowe
Cena: $21.99
Opis: 16MB NorFlash ROM + 64MB DDR2 RAM 2.4GHz MiWiFi APP Control with 4 High Gain Antenna Chinese Version
Link: Xiaomi Mi Router 3C
Kupon jest na tej stronie: Klik