Aktywne Wpisy
PatrycjaKaszana +40
Idol wykopków giertych - mdleje przy próbie aresztowania, następnie ucieka z kraju do Włoch. Tak zachowuje się człowiek, który nie zrobił wału na 80 milionów.
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
power-weak +85
„#!$%@?, myślisz że jak jesteśmy w pubie, to Cię nie mogę #!$%@?ć?”
Coś tam popłakał że zaraz fura podjedzie po mnie, żeby mnie #!$%@?ć, to im powiedziałem że #!$%@?ę ich śmieszne auta na kapiszony i strzeliłem jednemu w skroń. Upadł. Pozostała 2 spanikowała, nie wiedzieli co robić. Teraz to ja rozdawałem tu karty. Zagraliśmy w pokera na rozbierane. Dresy były mocno obsrane. Wyjąłem pogiętą, zużytą już talię i rozdałem im karty. Miałem 5 asów w swoim rozdaniu. Mówię #!$%@?:
„mam podwójnego strita asowego, co teraz zrobicie?”
Powiedzieli, że dadzą mi fajki, telefony i żebym ich zostawił, a oni zabiorą martwego kumpla do piwnicy. Powiedziałem, że spoko, ale mają mi przynieść Karynę. Ni stąd ni zowąd pojawiła się BURZA. Jeden dres upadł pod wpływem pioruna, jasnego jak #!$%@?. Został jeden. Zamknąłem go w torbie i #!$%@?łem do rzeki. Wróciłem do domu.
#pasta #coolstory #truestory