Aktywne Wpisy
Mlodazs +17
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
karix98 +39
Polecam
Full specs:
- 6.4” edgeless display: Ultra-high 91.3% screen-to-body ratio—highest on any smartphone to date
- Full ceramic body: Ceramic back cover, frame, and side buttons, 8 MoHs hardness. Seamless connectors fuse Mi MIX’s body without any external adhesives
- Cantilever piezoelectric ceramic acoustic technology replaces the traditional earpiece speaker, allowing you to listen to calls without the earpiece
- Ultrasonic proximity sensor hidden behind the display, replaces traditional infrared proc sensor
- Custom 17:9 display, large 16:9 viewing area even with soft keys
- Soft keys with auto-hide Quick Ball allow easy navigation and reachability while keeping Mi MIX sleek and minimalist
- Compact front camera, 50% smaller than traditional camera modules, imperceptibly located along Mi MIX’s “chin”
- Custom round-edged display allowed us to create a more immersive, edgeless viewing experience
- Snapdragon 821 at 2.35GHz
- 4GB LPDDR4 RAM + 128GB UFS 2.0 storage; 6GB + 256GB (Mi Mix 18k)
- 4400mAh battery, Quick Charge 3.0
- Full NFC Functionality: Read, write, card emulation, P2P, Mi Pay ready
- HD audio quality, 192kHz / 24-bit resolution
- GPS high-precision positioning
- 16MP PDAF rear camera
- MIUI 8
- Mi MIX 18k with 18-karat gold rims around camera and fingerprint sensor; 6GB + 256GB
- RMB 3499 (4GB + 128GB); RMB XXXX Mi MIX 18k (6GB + 256GB)
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawe jak byś złapał telefon żeby nie wciskać wszystkiego na brzegach. I ciekawe jak by taki klocek zniósł upadek z 10cm krawędzią na biurko xD
na MI5Pro Ceramic czekałem ponad 3,5 miesiąca
przy tych wymiarach i krawędziach będzie dużo dłużej
Możliwości technologiczne już są na krawędzi (dosłownie), reszta to kwestia mądrego oprogramowania.
Czy tylko mi sie wlacza taka ostrzegawcza lampeczka, ze jak faktycznie to trafi do sprzedazy, to moze sie zakonczyc spektakularna klapa? I to zarowno jesli chodzi o preordery i casus mi5 pr0, jak i o ogolny odbior/funkcjonowanie/zywotnosc urzadzenia?
O ile dobrze naliczylem to xioami wypuscilo w 2016roku 11 roznych telefonow (pomijam rozdzial wersja zwykla i prime) a mamy dopiero koniec pazdziernika (