Aktywne Wpisy
huop_z_blokow +63
Julka pisze, że ma zaburzenia hormonalne i niską satysfakcje z seksu/mastrubacji: 50 komentarzy poklepujących ją po plecach, 20 porad wsparcia, 10 komentarzy o tym żeby się nie martwiła
Przegryw pisze, że ma zaburzenia hormonalne i niski testosteron (przebadany, a więc musiał ruszyć dupe) i brak satysfkacji z masturbacji: Julki chcą nasłać na niego policje XDDDDDDDDDDD
#przegryw #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #bekaznormictwa
Przegryw pisze, że ma zaburzenia hormonalne i niski testosteron (przebadany, a więc musiał ruszyć dupe) i brak satysfkacji z masturbacji: Julki chcą nasłać na niego policje XDDDDDDDDDDD
#przegryw #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #bekaznormictwa

Grooveer +1

Druga Arena Mag kontra Mag. No to jak to mag... a ja ani flamestrajka ani portali krakowskiego ognia nie mam w talii. Co wystawie to to od razu do paichu bo flame cannon albo frost bolt... i pustka na bordzie jak na półce w almie, jeden arkanowy pocisk trafił go w buźke jak mu zdejmowałem stronnika... Dostałem ethernal koniunkta i pacze jest pyro to wziałem jak janusz dobrą cebula deals , ale dalej nie mam go nawet jak ruszyc. Postanowiłem zaryzykować i urzadziłem na bordzie mała impreze... zaprosiłem trzech gagatków o koście dwa w turze szóstej ale niestety impreza skonczyła się szybciej niż sie zaczeła , a z ich spopielonych zwłok nie było co zbierać... Pacze a tu nastepny koniunkt sie pojawia... i znów życie pełne wyborów... ale patrze i oczom nie wieże... pyro... Myśle wezme bedzie do kolekcji... no i oczywiscie moj wybieracz zginał... powiem tak do dziesiątej tury walczyłem dzielnie zdejmujac jego miniony z portali czym sie dało czyli lancetem ognia i zakazanym płomieniem... karty mi sie już konczyły i zostałem z dwoma pyrami na rece tym uciszaczem elfim cztery trzy i smutkiem w sercu. Wystawiam go... i magowi chyba sie coś przegżało na łaczach od ilości flamestrajkow i flejm portali bo go jakims cudem nie zabił... stoje tak przed nim... i patrze na te dwadziescia dziewięć zdrowia... oczywiscie on juz wystawił jakieś cudaki. Miezymy sie wzrokiem jak na chinskim łesternie... i jeden żut oka na karte co mi doszła... Polimorfia w dzika... aż wstałem , poszedłem do pokoju rozłożyłem deske do prasowania wyciagnałem , żelazko i zaczałem prasować. Bo lubie jak sie zestresuje... no ale trzeba było wracać... Patrze , a tu ropa... pot na czole palce sie trzesą... oddech przyspiesza... No to ja fejs... z rozbiegu mu w paszcze... Pomimorfia w dzika... i jeb jak dzik w sosne... jeszcze pingiem poprawiłem , mag na 20 hp... Słychac jeszcze było w odmentach internetu jego panike od razu ze dwa taunty wyskoczyły... dzik poszedł na kiełbasy. Widze jak sie na mnie patrzy jak na debila... a , że ja takiego spojżenia nie lubie bo mama sie tak na mnie zawsze patrzyła to wyciagągam pyro i jeb sprzedałem mu lepe na ucho dzesieć HaPe. On tylko oczy zrobił , ze zdziwnienia i puścił na mnie swoich sługusów. Dostałem niezły oklep , krew z nosa leci , coś mi odgryzło noge , straciłem ucho ale to może i lepiej bo nie musiałem słuchac już jego śmiechu . I jak gandalf we władcy pierscieni... ciarki na łokciach... , nawet okno otworzyłem i krzycze " You shal not Pass , Tylko Mirko ! Wolność dla pierogów ! Zgnij w sztumie! " ale szybko musiałem okno zamknąć bo sąsiadka zaczeła sie drzeć i powiedziała , że wezwie policje i pogotowie jak sie nie zamkne. Ekran monitora pociemniał... wielka kula ognia zaczeła je formować nad moja głową... pamiętajcie nadzieja zawsze umiera ostania... nagle trzaski płomieni rozdarł potworny świst... po chwili było słychac rozdzierający wybuch i milczącą pustke... zło przepadło na wieki... odwróciłem sie jeszcze ostatni raz , żeby spojżeć na zgliszcza i kustykając udałem się w strone karczmy szukać nowego przeciwnika.
#hearthstone #historieheartstone #pasta #truestory
@rifraw: O #!$%@?, masz wyobraźnię. xD Co śmiechłem to moje.