Aktywne Wpisy
pearl_jamik +56
KOBIETY !!!! wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak Wy łatwo macie w życiu:
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gymw8nhnzd +295
“Wpadła wypłata od firmy”, a sekundę temu Izunia mówi że tylko własny biznes, ja już serio sie w tym gubię.
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Ja jebię ale mnie w-------ą wszelkiej maści internetowi hobbyści w tym kraju, kopałbym ich jak kurczaki. Chcesz zacząć coś robić, nie wiem k---a łowić ryby, sklejać samoloty, srać psa jak sra, cokolwiek i zadasz k----m na forum pytanie.
PAAANIE EKSPRES ZA 600 ZŁ TO GUNWO, KUP SOBIE KAFETERKE CHUJE MUJE WĘŻE DZIKIE
AAA PANIE! A powiedz mi jakiej Ty kawy używasz?
Cooooo? Kawa x, a nie y? P------o Cie?
Coooooo?! Nie używasz mego ultra w--------o młyndka z funkcją mielenia gruzu tylko zwykły młynek, który zmieli tylko beton i piach? P---------o Cie?
ZA 600 ZŁ TO TY KUP 30 KG KAWY, MŁYNEK, SIEDZ I K---A MIEL TO PRZEZ MIESIAĆ. NASTĘPNIE NAUCZ SIĘ ROBIĆ KAWĘ I JAK PRZEFILTRUJESZ TE 30 KG TO MOŻE ZROBISZ FILIŻANKĘ MEGA ULTRA ZAJEBISTEJ KAWY
Łooo to jeszcze nic! Ja to raz u znajomego piłem kawę z DżonsonaOsiemEf2 i k---a. No niedobra, no następnym razem wolałem herbatę (c--j, że pewnie saga z biedry) no he he takie są ekpresy za 600 zł.
MY TO SZTYWNIUTKO EKSPRESY ZA 20K ZŁ. HE HE BIEDAKU, NA AUTO CIE STAĆ, A NA EKSPRESS NIE?
K---a, jak w lesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#truestory może bedzie kiedyś #pasta #kawa #kawatime
Kupiłem sobie jeszcze zestaw nowych zimówek :)
Oszczędzanie sie opłaca;p
o takie http://www.zelmer.pl/dla-kuchni/ekspresy-do-kawy-cisnieniowe
ja tak zrobiłem i 2 lata stoi u mnie Nero+
XDDDDDDD
lekko ponad 500... http://www.ceneo.pl/2565400
To chyba takie nasze wywyższanie.