Wpis z mikrobloga

Powiem wam że czasami to nie mogę w to uwierzyć jak bardzo niedoceniani przez EA są niektórzy zawodnicy Realu Madryt czyli najważniejszego promotora tej gry. Dobrym przykładem jest Rafa, który ma zaledwie 77 tempa mimo że na luzie wziąłby zapewne na setkę co niektórych zawodników którym tempo geniusze z EA ocenili na 85 lub nawet na 90. Ale to nie wszystko, Rafa ma też beznadziejnie ocenioną skoczność na 74 czyli tak samo jak pikej który prawie 4 lata temu w starciu z nim przy rzucie rożnym był absolutnie BEZRADNY.

https://www.youtube.com/watch?v=lRqKplPL9qA#t=1m20s (przewinąć do 1:20)

Jak dla mnie Varane zasłużył na jakieś 90 tempa i 90 skoczności, o innych statystykach oraz zawodnikach już mi się nie chce wspominać, ale myślę że warto piętnować niekompetencje EA.
#mecz #pilkanozna #realmadryt #gry #fifa #fifa17 #barcelona #fcbarcelona
CR7THEBEST4EVER - Powiem wam że czasami to nie mogę w to uwierzyć jak bardzo niedocen...

źródło: comment_ReX4oWR9hGvOypTIh553ewNu7EmtI8IJ.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CR7THEBEST4EVER: pamiętaj, że to jest gra, w dodatku taka, gdzie cały urok nie ma się ograniczać do grania Barcą i Realem. A prawda jest taka, że jakby idealnie odwzorowali siłę poszczególnych zespołów, to różnice między poszczególnymi ekipami byłyby zbyt duże. Taka Barca, Real czy Bayern by na śniadanie zjadali taki Juventus pewnie.
  • Odpowiedz