@Lenarek: ja również mogę spróbować, lubię czasami poupalać, mega radocha! (⌐͡■͜ʖ͡■) nie wiem czy do jazdy w grupie się nadaję( ͡°ʖ̯͡°) kiedyś byłem u Was z simrace na treningu. Ciężko było trzymać tempo.
@Lenarek: powiem tak.....moj driftowoz zakonczyl wlasnie sezon wiec kupilem sobie g27 zeby polatac wirtualnie. Niestety jeszcze nie do konca ogarniam simracing i jestem totalnym swiezakiem w temacie. nadaje sie?
Postaramy się do ogarnąć jak najbardziej przejżyście zarówno dla świezaków, jak i dla starych drifterów. Runda byłaby co miesiąc (ze względu na fakt, że drift wymaga więcej pracy organizacyjnej niz wyścigi) :) Jest czas, wszystko git ;D
Taktyczne pytanie badające rynek: byliby chętni na ligę driftingową w AC? Skiny, numery startowe - pełna profeksa.
Postaramy się do ogarnąć jak najbardziej przejżyście zarówno dla świezaków, jak i dla starych drifterów. Runda byłaby co miesiąc (ze względu na fakt, że drift wymaga więcej pracy organizacyjnej niz wyścigi) :) Jest czas, wszystko git ;D