Aktywne Wpisy
Po co zazwyczaj sięgacie nie mając siły gotować? Chodzi mi o danie/produkt który nie zajmuje zbyt wiele czasu na przygotowanie, i nie jest również mega niezdrowy lub tluczacy, ale za to sycący i w miarę tani. Chodzi mi szczególnie o biedronkę ponieważ stety/niestety najczęściej tam jestem po części zmuszony robić zakupy. Po prostu chodząc między tymi alejakami frustruje się widząc ciągle te same produkty z których nie potrafię sporządzić coś w miarę
Pechpechpech +1
#przegryw ehh zawsze marzyłem o dziewicy takiej nieruszanej.. czystej jak łza z którą bysmy się wzajemnie uczyli seksu pozycji różnych i było by mega ale w moim wieku lvl 32 to już moge zapomnieć o dziewicy :(
#shitwykopsays #bekazpodludzi #brakslow
już usunął na szczęście.
"Przecież ponad 80% kobiet w czasie gwałtu ma orgazm"
warto zwrócić uwagę na te konkretne dane:
sama terapia PTSD też do łatwych nie należy. wnioski z tego są takie, że ofiary mogą długimi latami walczyć z tym incydentem i
tu jeszcze krótki pdf z opisem PTSD po gwałcie.
To też liczba z dupy, nie wiadomo skąd wzięta.
Ale kiedyś natrafiłem na artykuł o tym. Okazuje się, że liczba % jest zaskakująco duża. Problem w tym, że brakuje dobrych badań ze względu na delikatność sprawy i wielkie zażenowanie u ofiary samym faktem osiągnięcia orgazmu. Nie wiadomo ile ofiar się do tego po prostu nie przyznaje. Niepublikowanie tej liczby