Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Skrywana prawda o mężczyznach jest taka, że porzucą swoją dziewczynę gdy zechce ich ładniejsza i fajniejsza. Są ze swoją dlatego bo nie ma nic ciekawszego na horyzoncie. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na

Skrywana prawda o mężczyznach jest taka, że porzucą swoją dziewczynę gdy zechce ich ładniejsza i fajniejsza. Są ze swoją dlatego bo nie ma nic ciekawszego na horyzoncie.

• Prawda 31.2% (262)
  • Nieprawda 68.8% (578)

Oddanych głosów: 840

• 15
@AnonimoweMirkoWyznania: fajna zarzutka, ale dla podtrzymania gownoburzy napisze, ze jest zupelnie odwrotnie. Dlaczego zapytacie? Poniewaz facet sie musi nameczyc, zeby zdobyc te ladniejsza i znajac zycie wydac do tego troche kasy i poswiecic swoj czas. Jezeli nie ma jakiejs duzej roznicy to juz "wygodniej" byc ze swoja.

A kobieta co musi zrobic? No tak, nic. Co z reszta widac w roznice w atencji #pokazmorde mirkowego i mirabelkowego.
Pitolenie okropne. Facet kobite zostawi wtedy gdy nie będzie czuł żadnego zainteresowania ze strony różowego... Nie mówię, że #topatencjon, ale chociaż taką trochę odrobinkę. Aaaa no i jak będzie bolała głowa przez 365 dni w roku albo akcja bolec. Ja tam z różowym, która nie okazywała żadnego zainteresowania mną szybko się pożegnałem... Poznałem za to taką jedną...no i tak leci 5 rok z JUŻ narzeczoną. W życiu bym nie zostawił/zdradził nawet