Nie wiem czy wiecie, ale wyszło nowe urządzenie od #yanosik oznaczone symbolem GTR. Przygotowaliśmy małe porównanie tych 2 óch urządzeń - mamy nadzieję, że komuś się przyda, dostepne tutaj:
A teraz, ta fajniejsza część. Startujemy z kolejnym #rozdajo - zasady standardowe. Chcemy Wam oddać, asystenta kierowcy Yanosik GT ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ ( to takie na zdjęciu poniżej ( ͡°͜ʖ͡°) ) . Urządzenie poinformuje Was o patrolach #policja , #fotoradary utrudnieniach na #polskiedrogi , generalnie pomoże uniknąć #mandat .
@hadronpl: Chciałbym w tym miejscu pozdrowić @hadronpl i podziękować za dobry deal z przeszłości! Nous NF6 spoko wideorejestrator. Dziękuję Pan Hadron! ( ͡°͜ʖ͡°)/
@hadronpl: Leży całymi dniami, ostatnio co antenę od jednego takiego urządzenia dostał do trzymania, ale zamiast powiedzieć, że mu źle, to ten za moimi plecami robi mi opinię... ( ͡°ʖ̯͡°)
@hadronpl: hadron, a poleciłbyś jakis wideorejestrator który filmuje tył i przód w rozsądnej cenie? I pytanie czy da radę przy przyciemnionej tylnej szybie?
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
Nie wiem czy wiecie, ale wyszło nowe urządzenie od #yanosik oznaczone symbolem GTR.
Przygotowaliśmy małe porównanie tych 2 óch urządzeń - mamy nadzieję, że komuś się przyda, dostepne tutaj:
https://www.youtube.com/watch?v=CkvIIGC8vAI
A teraz, ta fajniejsza część. Startujemy z kolejnym #rozdajo - zasady standardowe.
Chcemy Wam oddać, asystenta kierowcy Yanosik GT ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ ( to takie na zdjęciu poniżej ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) . Urządzenie poinformuje Was o patrolach #policja , #fotoradary utrudnieniach na #polskiedrogi , generalnie pomoże uniknąć #mandat .
Wyniki w środę 12.10.2016r.
Powodzenia!
#samochody #motoryzacja #niebieskiepaski #rozowepaski #bagiety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuję Pan Hadron! ( ͡° ͜ʖ ͡°)/
@hadronpl
@hadronpl: co