Aktywne Wpisy

Bela_Talbot +48
źródło: temp_file7297617962821087067
Pobierz
tojapaweu +232
Demencja to straszna d----a.
Zabrała nam dziadka - powoli, kawałek po kawałku. Pochowaliśmy go sześć lat temu. Babcia się wtedy posypała. Trzy lata później siadło na nią.
Babcia była przy mnie zawsze, od pierwszych kroków, przez szkolne dramaty, aż po dorosłość. U niej bywałem codziennie, znałem każdy kąt jej mieszkania, każdy zapach z kuchni. Była dla mnie drugą mamą, czasem nawet ważniejszą.
Dziś
Zabrała nam dziadka - powoli, kawałek po kawałku. Pochowaliśmy go sześć lat temu. Babcia się wtedy posypała. Trzy lata później siadło na nią.
Babcia była przy mnie zawsze, od pierwszych kroków, przez szkolne dramaty, aż po dorosłość. U niej bywałem codziennie, znałem każdy kąt jej mieszkania, każdy zapach z kuchni. Była dla mnie drugą mamą, czasem nawet ważniejszą.
Dziś

Jak pozbyć się Państwa Islamskiego tanim kosztem: wydrukujemy kilkadziesiąt tysięcy kopii Koranu, umieścimy na każdej stronie znak wodny, w formie podobizny proroka Mahometa. Zrzucimy je z samolotu nad Państwem Islamskim. Wizerunki Mahometa są wbrew islamowi, trzeba je zniszczyć. Niszczenie Koranu jest wbrew islamowi, nie wolno go zniszczyć. Islam zostaje podzielony przez zero, następuje implozja islamu i koniec Państwa Islamskiego. Czekam teraz tylko na odbiór mojej pokojowej nagrody nobla.
#heheszki #humor #cytaty #4konserwy #neuropa #ciekawostki #internet
Ale jest sporo odlamow islamu ktore nie praktykuja niszczenia wizerunkow mahometa
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora