Aktywne Wpisy
Bialaherbata +1
Naszło mnie, jedna różowa użytkowniczka(darknightttt) napisała swoją listę wymagań co do potencjalnego partnera, więc mam pytanko do wykopu, a raczej zabawę, dajcie swoją listę wymagań albo "czerwonych flag", czy innych predyspozycji do potencjalnego partnera/partnerki.
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale

siepan +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Łącze się w aplikacji z dwoma gniazdami na różnych serwerach na nodejs. Pierwsza dziala spokojnie cały czas dostaje powiadomienia ale druga używa pokojow, powiadomienia dostaje przez jakąś godzinę a potem przestają działać, w logach mam informacje ze połączyłem się do pokoju rozlaczylem i znowu połączyłem.
Moje pytanie czy dołączając się z pokoju i łącząc ponownie (po stringu) łącze się z tym samym pokojem czy jest możliwość że z innym o takiej samej nazwie.
Nie mogę dać kodu bo serwer nie działa chwilowo
O dokumentacji nie piszę, bo to co dali dla socket.io to jest jakiś żart.