Aktywne Wpisy

#motoryzacja #mechanikasamochodowa
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
źródło: bf568f348e194252b27636d27c505de5
Pobierz
Serendipity_ +19
Nie, to być nie może! 6 lat podstawówki, 3 gimnazjum i 3 liceum. Potem 3 bite studiów, dyplom z wyróżnieniem. CV wysyłane od pół roku i nawet odpowiedzi żadnej nie ma- jakby ktoś mi dał w mordę. Ja p------ę k---a.
#programista15k #programowanie #studbaza
#programista15k #programowanie #studbaza

#tracking #gearbest #chinskiecuda #alipaczka #aliexpress
źródło: comment_86M8bwHRzrGETcTJEXszlnuZVJ2gHmEx.jpg
Pobierz@SeismicShake: Tak paczka jest w drodze z NL do PL, NLPost ostatnio stara się robić wszystko żeby zostać najgorszą pocztą
@SeismicShake: Ostatnio jest bardzo słabo. Moja 3.10 wysłana z AMS dziś dotarła do WAW.
@SeismicShake:
maja jakiegos buga, ja mialem ze 3 razy nadanie z NL do PL w 3 rozne dni ;) po kilku dniach od odebrania tracking cudownie sie poprawil ;)
@Andczej
@sylwek2k
A takie pytanko, krotko po moim pierwotnym wpisie czyli o 23:30 w czwartek, przesyłka zawitała do Warszawy. Ile przeciętnie czasu od tego statusu, paczka wpada na zatrzymanie przez urząd celny? Bo nie wiem kiedy mogę odetchnąć z ulgą :P
Dopiero jak ją dostaniesz