Wpis z mikrobloga

Kazdy, kto napisze komentarz dostanie ode mnie misje na jutrzejszy dzien do wykonania ! Moze to zmieni wasze zycie ? A przynajmniej jutrzejszy dzien bedzie miał jakis nowy sens:) #misja bądź #yesman
  • 475
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@elcezet: jutro spotkasz na swojej drodze dziewczynę o blond włosach - bedzie to pierwsza blondynka tego dnia ! Wypatruj jej ! Gdy ja zobaczysz to podejdź do niej i powiedz, ze czekałeś na nią !
  • Odpowiedz
  • 6
@Pirat_Brodacz: jutro twoje lenistwo wyjdzie ci bokiem i wstaniesz do łazienki zrobic siusiu:) otwórz okno z którego widać ulice i Wypatruj dziewczyny w czarnej kurtce! Gdy ja zobaczysz to krzyknij, zeby ci pomogła bo niedługo z lenistwa skisniesz!
  • Odpowiedz
  • 38
@bas_daniel: jutro czeka cie przygoda ! Pójdź do sklepu i kup krzyżówki panoramiczne i długopis. Zacznij ja rozwiązywać siedząc na ławce przed sklepem a gdy trafisz na hasło , którego nie bedziesz mogl odgadnąć zwróć sie o pomoc do pierwszej dziewczyny w twoim wieku , ktora pojawi sie po teojej lewej stronie :)
  • Odpowiedz
  • 7
@Lewitujacy_Judasz: jutro wyjdź z domu na spacer, znajdź kasztana ( moze byc tez żołędz) :) gdy go bedziesz miał to rozejrzyj sie za dziewczyna z brązowa torebka i rzuć w nią nim ( tylko nie w głowę !! )
  • Odpowiedz
  • 2
@WybaczMiOjczeBoZgrzeszylem: jutro czeka cie wspaniały dzien ! Musisz tylko sie troche postarać ! Musisz wyjsć z domu i znaleźć patyk !! Jakis elegancki patyk ! Gdy bedziesz juz go miał to znajdź dziewczynę w okularach ! I w twoim wieku ! Podejdź do niej i powiedz jej, ze masz sprawę bo musisz potrzymać z nią ten patyk przez 10 minut bo to moze zmienić twoje zycie ! Wiec twoje zadanie
  • Odpowiedz
  • 23
@Przedwczesny_pogrzeb: jutro spotkasz wyższego od siebie bruneta! Bedzie to pierwszy brunet po godzinie 14:00 - Wypatruj go! Gdy juz go znajdziesz podejdź do niego i zapytaj go czy wie z czego składa sie jądro atomowe!
  • Odpowiedz
  • 12
@Pippo: wybacz za czekanie ale tu sie kolejka zrobiła i nie nadążam :) - jutro będąc w sklepie wez do reki kiwi ( znajdziesz je na dziale z owocami ) wez to kiwi i poszukaj dziewczyny w kucyku na głowie !! Podejdź i zapytaj czy chciałaby uczestniczyć w twoim projekcie bo posiadasz jajko smoka - pokaz jej kiwi - i powiedz ze potrzebujesz kobiety , zeby otoczyła troska i miłością
  • Odpowiedz
  • 2
@sd2fgnfa6fgdsfh8asdfv: jutro czeka cie ciężki dzien. Musisz kupic 2 duże butle wody mineralnej - największe jakie maja w sklepie! Potem idąc z nimi do domu zaczep pierwsza dziewczynę w twoim wieku i poproś ,
Zeby pomogła zanieść ci to pod najbliższe drzewo :)
  • Odpowiedz
  • 4
@Dzikus_Z_Detroit: jutro miedzy 15:00 a 16:00 rozejrzyj sie za czarnym długopisem !! Gdy go znajdziesz poproś kobietę w twoim wieku ale w spódnicy !! Zeby napisala co na rece wzór na pole trojkata bo ciagle zapominasz !
  • Odpowiedz