Wpis z mikrobloga

Kazdy, kto napisze komentarz dostanie ode mnie misje na jutrzejszy dzien do wykonania ! Moze to zmieni wasze zycie ? A przynajmniej jutrzejszy dzien bedzie miał jakis nowy sens:) #misja bądź #yesman
  • 475
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@dominik-ortyl: jeszcze dzisiejszego dnia pożycz od mamy kredkę do oczu ( takie czarne ) i namaluj sobie francuskie wąsy :) - takie zawijasy - wyjdź na miasto i pierwsza dziewczynę w czarnym płaszczu zapytaj czy ma ochote zjeść z Toba bagietkę :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Shatter: jeszcze dzisiejszego wyjdziesz do ludzi ! Potrzebować bedziesz kartki a4 na której napiszesz "protest kioskowy" - znajdziesz potem kiosk przy przystanku autobusowym i bedziesz przekonywał ludzi , ze trzymanie pani w kiosku jest niczym zoo i zadasz większej przestrzeni dla pracowników ! Zadanie zostanie wykonane jesli dziewczyna w krótkich ( do ramion włosach ), czarnych włosach zrobi sobie z toba Selfie na tym przystanku i z ta kartka !
  • Odpowiedz
  • 1
@wenglor: jeszcze dzisiejszego dnia nabierasz duzy bukiet opadłych liści i wręczysz go dziewczynie w spódnicy śpiewając przy tym "majteczki w kropeczki ło ho ho ho ho ":)
  • Odpowiedz
  • 0
@peloz: mam nadzieje , ze wszyscy :) a ty jeszcze dzisiejszego dnia narysujesz laurkę w pracy lub w szkole z wyznaniem miłości dla pięknej nieznajomej, ktora mogłaby potencjalnie zostac twoja żona ! A potem wyjdziesz na ulice , zrobisz 4 obroty w lewo i wręczysz ja pierwszej napotkanej kobiecie :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Eskimos_Stanislaw: w związku z tym, ze jestes Eskimosem to jeszcze dzisiejszego dnia wyjmiesz z zamrażalki kostki lodu ( jak nie masz to pożycz kilka z kawiarni albo włóż teraz zeby były gotowe na wieczor ) , wyjdziesz na ulice i z uśmiechem wręczysz po 1 kostce jako prezent prosto do reki dla blondynki , brunetki i szatynki :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Darknov: a ty jeszcze dzisiejszego dnia wyjdziesz na miasto zakryty prześcieradłem i bedziesz udawał dinozaura !! Zadanie bedzie wykonane jesli blondynka z brązowa torba zgadnie ze jestes dinozaurem :)
  • Odpowiedz
  • 1
@CzuowiekPor: a ty jeszcze dzisiejszego dnia otworzysz Google translate i nauczysz sie jak po koreańsku jest "jestes piekna kobieta. Wyjdź za mnie!" i poprosisz o rękę dziewczynę z brązowym szalem i czarnych butach !
  • Odpowiedz
  • 2
@yoritomo1610: to ty w takim razie jeszcze dzisiejszego dnia Znajdziesz duzy patyk / kijek i pójdziesz gdzieś ( moze byc park ) gdzie jest piaskowa ścieżka :) i idąc przez cała długość tej ścieżki zaznaczaj na piasku stojących ludzi w kołka :)
  • Odpowiedz