Aktywne Wpisy
To_The_Moon +157
Te afery doskonale pokazują podwójne standardy.
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
zbigniew_wodecki +17
Eh spotykam się z dziewczyna z #tinder a raz raczej spotykałem. Byliśmy na drugiej randce juz, było miło i chciałem to eskalować dalej. Z tym że zacząła mniej zlewać, zdawkowo odpowiadać na moje próby nawiązania z nią rozmowy przez meseengera. Zakładam jeszcze raz tinder jako konto incognito i przeglądem dziewczyny z miasta. Tak. Jest i ona. Z nowymi zdjęciami. Prawdopodobnie znalazła kogoś bardziek atrakcyjnego. No i #!$%@? no i cześć.
Czy warto męczyć się z tinder zeby znaleźć dziewczynę skoro tak łatwo przegrać w tym wyścigu szczurów bo przecież zawsze znajdzie się ktoś lepszy od Ciebie. To gdzie w takim razie mam poznać dziewczyne jeśli nie mam rozbudowanego kręgu towarzyskiego? W Biedronce?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Może dlatego, że aby sprawiać pozory mądrzejszego niż w rzeczywistości, używasz słów, których nie rozumiesz xDDD
Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling