Wpis z mikrobloga

Szukam internetu dla studentów(6 osób) na krowodrzy. Myślałem nad ists city partner i upc. W upc jest sporo drożej i większa opłata instalacyjna, ale o ists znalazłem dużo złych opinii a o tym city partner żadnych.
#krakow #kiciochpyta
  • 16
  • Odpowiedz
@ceem: Aktualnie mam upc 60mb+29 kanałów tv w tym 3 hd za 59zł/msc na czas nieokreślony i nie narzekam, zawsze stale niski ping, telewizja i 60mb/s nawet na wifi, nie tylko na kablu.
  • Odpowiedz
@ceem: Mi osobiście zdarzyła się 1 awaria na ponad 3 lata, usunięta po kilku godzinach, w niedzielę. ISTS.

Ale przyznam, że próbkę mam mikrą (ja-ikea i kumpel-lea).
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kommie w ists ofercie ma 300 Mb/s za 59 i montaż za 2 ziko tylko nie wiem ile rzeczywiście będzie z tych 300. Swoją drogą jakie trzeba mieć łącze dla 6 osób? Nigdy nie kupowałem internetu, nie mam pojęcia o takich rzeczach :|
  • Odpowiedz
@ceem: ja miałem ISTS przez tamten rok akademicki na 2 osoby w domu ten najniższy pakiet i wystarczało do grania itp nie było jakis poważnych awarii
  • Odpowiedz
  • 0
@ceem City partner unikaj, pracowałem tam i to straszne gowno złożone na najtańszym sprzęcie. ISTS często tu polecają. Nie korzystałem ale zamierzam jak dociagna światłowód.
  • Odpowiedz