dla dzieciaka 6-7 lat lepiej kupić #xbox360 z kinnectem i ewentualnie odblokowany, czy lepiej nie ryzykować starego sprzętu i wybulić milijony na #xboxone?
@gwynebleid bierz 360. Jest pełno gier za grosze, a jak przerobiona to za 5zł każda. Jak jesteś bogaty to xbone oczywiście. Ale raczej nie jesteś jak się pytasz xD
@wytrzzeszcz: PC nie ma kinnecta, zresztą w co ma grać dzieciak na PC? W CIV 6? Battlefield 1? A tak to się puści, w cenie słabej karty graficznej, jakiś bowling czy inne tańce i będzie zachwycony. Żeby nie było, sam jestem #pcmasterrace, ale dzieci to upośledzeni dorośli, więc w sam raz na konsole
@gwynebleid: bratankowi 6 lat kupiliśmy wii z tymi całymi grami do skakania- ajkieś olimpiady, mario itd i jest megazadowlony. Przynajmniej sie nie garbi przed tv a skacze
@gwynebleid: mam xboxa i wii. Klimat gierek na wii jest hmn.. niesamowity. Oczywiście tych dziecinnych. Młody jest już starszy i katujemy lego (na xboxie albo na pc z integrą) - obowiązkowo na padzie. Jak nie masz pomysłu - zacznij od pada do pc a jak młody będzie ci przesiadywał na kompie za długo to mu kupisz konsolę. Zastanów się w jakie gierki będzie pomykał.
@brmstufldigart: wii chyba jednak przespało swoją szansę
ja tam grałem w regedit.exe na 98 ;)
Młody jest już starszy i katujemy lego (na xboxie albo na pc z integrą) - obowiązkowo na padzie.
Jak nie masz pomysłu - zacznij od pada do pc a jak młody będzie ci przesiadywał na kompie za długo to mu kupisz konsolę.
Zastanów się w jakie gierki będzie pomykał.
Dla chłopaka pewnie pytasz?