Aktywne Wpisy
PrawaRenka +271
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +59
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Obecnie zwykle podgrzewam mleko w kubku, a później ręcznie w filiżankach taką nasadką od blendera - wychodzi to dość ładnie ale przy większej ilości kaw jest dosyć męczące. Do tego ostatnio rozwaliłem te druciki i pomyślałem, że może są jakieś urządzenia nie wymagające prądu, które ułatwią tę czynność. Może jakieś trzepaczki o odpowiednim kształcie?
Używa ktoś też może takiego spieniacza - opłaca się to kupić? Mój budżet to max. 50zł.
Znalazłem na allegro sporo takich naczyń z tłokiem za niewielkie pieniądze ale z drugiej strony na ceneo czasem ludzie narzekają, że to sitko im zaczęło rdzewieć już po kilku dniach...
No wiesz o co chodzi. I wychodzi mniej więcej 2 razy więcej spienionego niż wlałem czyli cały french press. Ten mały w------r na baterie też przerobiłem i gorzej się sprawdzał.
Dzięki mireczku!