Aktywne Wpisy
tomilipin +839
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

miszkurkam +77
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz

#frontend
p.s. angular 1 i angular 2 poza nazwą nic nie mają wspólnego
@michalion: coraz więcej nowych projektów tworzonych jest już właśnie z ng2 ;)
nie sądzę, żeby trzeba było długo czekać, aż się zrównają z popularnością
@epi: ale z drugiej strony lepiej być naprawdę dobrym specjalistą od paru rzeczy, a nie specjalistą od wszystkiego z totalnie powierzchowną wiedzą, co nie? ściągnąłem sobie node i cli angulara, zrobiłem projekt i się bawie :D
tak jak nie ma problemu, by znać kilka języków programowania ;)
edit: a już w ogóle nietrafiony jest pomysł, by się specjalizowac we frameworkach ;)
one pojawiają się i znikają, za pare lat będa inne, trzeba umieć po prostuz nich korzystać i szybko się przystosowywać do zmian w
polecisz od siebie jakieś ciekawe materiały do nauki?
do tego ng-book i ng-book 2
kurs angulara na https://www.codeschool.com/ też jest spoko
a tu masz trochę fajnych książek:
coś czuje, że ponerdze do rana tej nocy