Aktywne Wpisy

Ninx +112
pink_dragon +72
#koty Poznajcie Straszka. Nie znam się na kotach ale podejrzewam, że jest bezdomny. Dokarmiam go od paru miesięcy. Codziennie dostaje gotowane mięso z kurczaka i smaczki.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nigdy tym się nie bawiłam, a chciałabym otrzymać w końcu pierwszą wpłatę.
BIP38 z hasłem i kluczem jak chcesz iść w papier.
A stop, ty mówisz o jakimś online - to zawsze jest niebezpieczne.
Druga sprawa była starsza - może już naprawili - były sytuacje, że to co wyświetlała witryna nie zgadzało się ze stanem faktycznym - ich portfel potrafił wyświetlać adresy, do których nie posiadał kluczy prywatnych - kilku użytkowników poniosło straty - nie
@mihaubiauek: Możesz jakieś konkrety przedstawić na ten temat? Bo z tego co mi wiadomo to blockchain.info przechowuje zaszyfrowane klucze (twoim hasłem logowania, które tylko Ty znasz) i nikt, nawet administratorzy serwisu nie
A no pewnie. Historia wielu tego typu serwisów dowodzi, że są świetnie zabezpieczone, do momentu defraudacji.
Po 1. Klucze nie są jawne na serwerze i są
@adrix: Dokładnie tak :) Brzmiało to jak kolejny scam typu portfel online, więc na ten sposób przechowywania bitków poszła krytyka. Dzięki za wykład, faktycznie brzmi legitnie, nawet z ciekawości spróbuję taki serwer uruchomić w najbliższym czasie u siebie ( ͡º ͜ʖ͡º)