Aktywne Wpisy

Chłopak z moich okolic, nie jest to laska, która w ciągu tygodnia zbierze 2 miliony złotych, ale młody chłopak, którego poraził prąd.
I to nie tak, ze łaził jak idiota po stacjach transformatorowych, rozdzielniach, tylko był na rybach i nie zauważył, ze nad nim wędka dotkneła przeodów wysokiego napięcia.
Nie rodzice założyli zbiórkę, nic nie próbują ugrać na tragedii syna, to Towarzystwo przyjaciół dzieci postanowiło założyć zbiórkę
Nikt nie prosi o przelew
I to nie tak, ze łaził jak idiota po stacjach transformatorowych, rozdzielniach, tylko był na rybach i nie zauważył, ze nad nim wędka dotkneła przeodów wysokiego napięcia.
Nie rodzice założyli zbiórkę, nic nie próbują ugrać na tragedii syna, to Towarzystwo przyjaciół dzieci postanowiło założyć zbiórkę
Nikt nie prosi o przelew

dawid-hopek +72

Gram sobie w csa, i nagle jeb, czarny ekran i heja, tylko słychać dźwieki z gry ale obrazu nie widać. Przesiadłem się wczoraj na Windę 10kę. Ktoś wie jak temu zaradzić?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Z resztą po co mi linkujesz do google? W google nie znalazłem odpowiedzi, więc pytam tutaj. Myślisz, że nie sprawdzałem najpierw tam? Litości
@Pooodi: Hehe no przecież sam stwierdziłeś, że "w google nie ma rozwiązania". Takiś mądry, a CS Ci dalej nie działa :]