Wpis z mikrobloga

Dzień wstępny na #pwr i szkolenie bhp jest obowiązkowe? Można pójść normalnie w bluzie czy wypada w garniaku?
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szmitek_ jak nie chcesz iść w garniaku, to ubierz coś między bluzą a garniturem, bhp jest obowiązkowe do zrobienia, ale jak się nie pojawisz, to można chyba odrobić w czasie trwania semestru, ale niech jeszcze potwierdzi :D
  • Odpowiedz
@szmitek_: Będziecie pewnie wychodzić na środek sali i dziekan będzie wam gratulował (tak było rok temu) pewnie więc garniak może niekoniecznie, ale jakaś koszula i ciemne spodnie by wypadało.
  • Odpowiedz
@szmitek_: a no to tak, u mnie bhp było zaraz po inauguracji więc myślałam, że tak to jest i teraz. no to nawet jeśli to tylko dniw stępne to i tak polecam koszule. ani nie wyjdziesz na eleganta co sie o-----ł jak delfin na dzień morza, ale też nie będziesz sebą co ma w------e na wszystko i złe wrażenie już zrobione. więc ciemne dżinsy i koszula spoko. loszki lecą na
  • Odpowiedz
@szmitek_: spokojnie, spokojnie zawsze jakaś się znajdzie xD może jakaś inna się zgubi i podejdzie do Ciebie i poprosi o pomoc a Ty już taki piękny przystojniaczek będziesz to już masz w garści pieroga. a do seby z bluzą na dniach wstępnych nie podejdzie bo się będzie bała, że jej odpowiesz 'problem jakiś?' a ona faktycznie ma problem bo się zgubiła biedna :/
  • Odpowiedz
@szmitek_: pierwsza dziewczyna jaką poznałem na W10 potem była moja dziewczyną przed dwa lata, więc staraj się pierwszą spotkaną dobrze wybrać ( ͡ ͜ʖ ͡)

A, i zebranie rodziców studentów pierwszorocznych jest 7.10 w sali 25 w B-5
  • Odpowiedz
@szmitek_: nie, pierwsze jest organizacyjne, wpłaty na komitet rodzicielski 80 zł i rodzice mogą podpisać odgórną zgodę na wszystkie wycieczki, jak nie to na każdą będziesz musiał osobną zgodę przynosić.
  • Odpowiedz
@lalalae:
@szmitek_: na dniu wstępnym dadzą wam legitki i kalendarze, powiedzą jak wyglądają studia od strony formalnej, jakieś przydatne informacje typu opieka zdrowotna itp.
  • Odpowiedz