Aktywne Wpisy
jutronaobiadznowuryz +144
Nagotowałam dzisiaj ziemniaków dla owiec, a potem z bebe the jagniątkiem pojechałam do weterynarza.
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
Próbuje odpalić program a tu błąd, na stackoverflow jest odpowiedź ale nie rozumiem (╥﹏╥) Ktoś coś?
#java #programowanie
I po co Ci Ant na początku nauki Javy?
I jak już musisz IDE, to tylko IntelliJ.
Masz tutaj ewidentnie problem z IDE, nie z Javą. I przez to, głupiego hello worlda nie możesz uruchomić. IDE Cię, w tym momencie, odciąga od nauki Javy.
Chcesz być takim kandydatem na juniora, co nie napisze programu bez Eclipse'a? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko też nie ogarniam jak mogli sobie nie poradzić... bo jednak... help od javac jest wystarczająco dobry by potrafiąc czytać ogarnąć jak to zrobić w kilka minut i prób.
Z pamięci na pewno sam bym też nie zrobił, bo na co mi to pamiętać? jak nigdy tego nie używam.
@Porana123: A jak dla mnie to zbędne i może zniechęcić do nauki - osoba ucząca się powinna sama zdecydować.
Jedni wolą się uczyć od góry do dołu, inni od dołu do góry, a inni zostają
Komentarz usunięty przez autora