Aktywne Wpisy
monalisssa +3
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
W badaniu, w którym ludzie mieli do wyboru zwiększenie własnych zarobków dwukrotnie przy niezwiększaniu zarobków całej ludzkości, albo zwiększenie własnych zarobków dziesięciokrotnie przy zwiększeniu zarobków ludzkości dwudziestrokrotnie, 7 na 10 osób wybrało to pierwsze. To są ludzie, którzy inwestują w kawalerki polskie i którym pax bitcoinica odbierze cały kapitał, przekazując go w zamian sprawiedliwym.
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
2010r
Pierwsza rejestracja 22.11.2011
115000km
1.1MPI 55KM B+LPG
8000zł
Ja pitole to wolałbym już coś lepszego kupić. Serio miałem 900cc i sprzedałem to po pół roku bo już rady nie dawałem
Dodajmy do tego mało miejsca na seksy z tyłu :D
Mój pierwszy to Passeratti B5 98' z silnikiem 1.9 TDI 90KM.
Aktualnie zbieram hajsy na coś mniejszego typu Leon. Ciężko tym w mieście parkować, ale spalanie naprawdę bajka 5-6l/100km przy takiej masie pojazdu.
@Mam_na_imie_czosnek: Wiem, to auto z bezpieczeństwem nie ma nic wspólnego, nawet z poduszkami i ABS'em
@vaio: Co miałem kupić, MK4 z 2000roku?
@deathmagnetic: Jedno zero
@Shirako:
@sirgorn: Auto jak każde inne, rdzy zero i tyle.
@Cripex: Różowy mówi że damy radę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wybrałem starego trupa. Niby to stare, ale ile frajdy dają takie bajery jak el. szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, centralny zamek z pilota, podgrzewane fotele, domykanie szyb z pilota czy climatronic :P
@Cripex: Ja z początku miałem zamiar kupić MK3 za 3-4k i dołożyć do niego te 4k żeby się nim dało jeździć, ale mnie odciągnęli od tego :D
@johann89: Jak się sprawowało?
Tak się zastanawiam gdzie ta butla LPG się miesci (ʘ‿ʘ)