Aktywne Wpisy
LukaszN +529
Mazurek odpytuje polityków: hue hue, no jako minister zdrowia powinna pani wiedzieć ile mamy obszarów depresji w Polsce
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
1-1-1-1 +189
Dlaczego dla Julek to pytanie sprawia taki problem? Przecież to najlepszy filtr na prawaków/mizoginów. Mówisz, że miałaś 50 i chłopy same się odfiltrują xD Chyba nie boisz się, że niepoprawna odpowiedź zabije produkcję copium w głowie twojego amanta?
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
kto może mówić o sobie, że jest Polakiem?
Odpowiedzi udzielił nam Wincenty Lutosławski, polski działacz narodowy, członek Stronnictwa Narodowego. Wybitny polski filozof, poliglota, twórca stylometrii dzięki której uporządkował chronologicznie "Dialogi" Platona. Stylometria do dzisiaj stanowi podstawę analizy tekstu m.in. aby sprawdzić, czy jest zgodny z epoką i nie jest falsyfikatem.
#polityka #4konserwy #nacjonalizm #patriotyzm #polska
Jeśli jesteście zainteresowani to zrobiłem listę do wołania do wpisów tego typu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://mirkolisty.pvu.pl/list/pH8I7OdjK7sgi896
Specjalne podziękowania dla @KeyserSoze, który mi przypomniał ten cytat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
+ relację ze spotkania, w której w pierwszych minutach pada ten cytat.
Ой дарожка доўгая да дому
За Вялікае Княства за Карону
Пераможам ворагаў спакусы
Мы ж Літвіны, Мы ж Беларусы
Och długa droga do domu
Za Wielkie Księstwo, za Koronę
Pokonamy wrogów pokusy
My Litwini, my Białorusini