@zakamuflowany_fetyszysta: Prawda jest z goła inna, niektórym bozia dała genetykę w tym kierunku a innym nie. Co oczywiście nie znaczy ze nie trzeba nad sobą pracować
@Asterling: @The_Starfish: @PonuryMruk: Chodzi o to, co trzeba zrobić, by wyglądać dobrze. U faceta lata ciężkiej pracy na siłowni i wyrzeczeń z jedzeniem, a kobieta wystarczy, że nie będzie przekraczać zapotrzebowania kalorycznego i już wygląda dobrze. Może ubrać zwykłe jeansy i koszulkę i myk - wygląda dobrze. Ale jak facet ubierze zwykłe jeansy i koszulkę to źle, bo przecież powinien ogarniać modę. I takich przykładów można mnożyć.
@Existanza: lubią ( ͡°͜ʖ͡°) oczywiście nie mam na myśli zaniedbanych sflaczałych miśkow.
@Asterling: przecież teraz jest moda na bycie fit u kobiet, zerknij w komentarze w tagach #ladnapani, #figuraboners itp. Ta na zdjęciu nie wygląda źle, ale rewelacji też nie ma (zwlaszcza zestawiona obok zdjęcia modela). Bardziej skinny fat niż fit.
Ale lubisz nieumięśnione ale już kobiety nieumięśnionych nie lubią.
@Asterling: ja tam nie lubię wlasnie takich panow, jak ten z obrazka. Wole szczuplejszych zdecydowanie. A pani z obrazka na pewno ćwiczy. Pomijając już to, że dostała dobra sylwetke w genach... Co z laskami bez talii, małym biustem i szerokimi biodrami i barami? To wcale nie
Sprowadza się
A wszelkiego rodzaju problemy z tarczyca, ktore rozowe maja wielokrotnie czesciej niz niebiescy?
@Asterling: przecież teraz jest moda na bycie fit u kobiet, zerknij w komentarze w tagach #ladnapani, #figuraboners itp. Ta na zdjęciu nie wygląda źle, ale rewelacji też nie ma (zwlaszcza zestawiona obok zdjęcia modela). Bardziej skinny fat niż fit.
@zakamuflowany_fetyszysta: sam se ugotuj :>
@Asterling: ja tam nie lubię wlasnie takich panow, jak ten z obrazka. Wole szczuplejszych zdecydowanie.
A pani z obrazka na pewno ćwiczy. Pomijając już to, że dostała dobra sylwetke w genach...
Co z laskami bez talii, małym biustem i szerokimi biodrami i barami?
To wcale nie